318H

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur318H

Buz gibi karayel ile kar fırtınası başladı h olsun
Hocam İstanbul yıkılıyor şuan
Model 288 ile 292 bakın ne alaka neden yani ab yb oldu yb yerine ab attı
kafayı yedi ![]()
Azor kırılıyor kaçacak batıya
Buz gibi karayel ile kar fırtınası başladı h olsun
Rekor kar yağışına gitti hocam İstanbul. Daha eskisi erimeden üzerine yeniden yeniden geliyor maşallah gfs nin eli bol
324H

ülkenin doğusu için kötü istanbul için özel yapılmış sinoptik.Bu tarz siklonik kar 24 saatte 15-20 cm rahat yapar
Dogusu ilk sistemde sansliydi uzulen yoktur bu guncellemede. Tabi boyle gelmeyeceğini ikimiz de Biliyoruz 😊
Bi 2017 daha yaz oraya hocam
330H

Ben sistemi çözdüm de tek sorun şu ki sistem siklonik bir sistem olarak mı yoksa dek mekanizması ile gelip 1 gün içinde bitecek mi ?
336H

bu sene siklonik kar yağışları olucak en sevdiğim 🥶🥵
Daha önemlisi senaryolar oldu ortalama oldu bence fantastik saçma bir güncellemeydi ![]()
Türkiye İstanbul'dan ibaret değildir o yüzden böyle bir modeli kabul etmiyorum ve Avrupa ya gider demiştim 288 de neyse takibe devam ben ayın 4 5 i için Ecmwf den bişeyler bekliyorum sabah önce önümüzdeki sistemi bir alalım bakalım
Ben sistemi çözdüm de tek sorun şu ki sistem siklonik bir sistem olarak mı yoksa dek mekanizması ile gelip 1 gün içinde bitecek mi ?
Normal şartlarda bu 2 sistem dek oluşması gerek fakat siklon felan patladı ab yb oldu yb ab oldu karman çorman hocam.ha sistemin vorktes üretme potansiyeli var mı var . Ama bi anda 2017 vol-2 oldu resmen