Gelmedi henüz
ECMWF-GFS -MODEL PAYLAŞIMI YORUMLAMA
- 
						Muhammed Ali 
- 
					22 Ocak 2023 23:28 
- 

Kapalı 
- 

- 
			Ellerine sağlık Yasin71 hocam  
- 
			İnşallah gece gfs döner de rahat bir nefes alırız  yosun yosun
- 
			- Resmi Gönderi
 Ne gördünüzde bu kadar sevindiniz anlamadım 
- 
			Valla bnde anlamadım bu sistemi gfs cozer 
- 
			Ne gördünüzde bu kadar sevindiniz anlamadım bu daha fragman mi diyorsun hocam 😂 
- 
			- Resmi Gönderi
 bu daha fragman mi diyorsun hocam 😂 Bakalım gala mı olur fragman mı ,ben sabah erken kalkacağım. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Bakalım gala mı olur fragman mı ,ben sabah erken kalkacağım. Beni de kaldır başkan. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Harunsalman çok güldüm bir şeyler yazmışsın Her halde yazma sebebin dün bir ab olasılığı vardı o hayalet demiştim ona ithafen yazdın sanırım .   
- 
			ecmwf ens yine kötü sistem italyada 
- 
			Harunsalman çok güldüm bir şeyler yazmışsın Her halde yazma sebebin dün bir ab olasılığı vardı o hayalet demiştim ona ithafen yazdın sanırım .   Aynen ondan abim gercekten saygi duyulmasi gereken birisin 👑 Bu arada eren den sonra muhammed ali de görünüyor model sonunda bom 
- 
			The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Gece güncellemesi kimde 
- 
			Biraz geç oldu kusura bakmayın. Haritayı tedarik eden arkadaş uyuya kalmış   puan olsa şimdi iyi giderdi bu güncellemeden sonra puan olsa şimdi iyi giderdi bu güncellemeden sonra
-