Bilemiyorum. Sinana özelden atabildim. Özelden yazarmisin sana gönderim. Bir bakarsan sevinirim
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
- 
						Sinan 
- 
					31 Aralık 2024 15:32 
- 

Kapalı 
- 

- 

- 
			- Resmi Gönderi
 Cengiz2828 teşekkürler 👏 The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			Monalisa tablosu mübarek. İzle izle dur... 
- 
			- Resmi Gönderi
 Cengiz2828 ve tüm arkadaşlara olsun Not Boyutu büyük MB olarak abim. En kısa yolu ne dersen direk evde birisine whapzaptan at oda sana geri yollasın ,boyutu düşer 
- 
			Cengiz2828 teşekkürler 👏 The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu nedir böyle afet şeklinde vermiş resmen  
- 

- 
			Eline sağlık dostum Athena 
- 
			ECMWF'den fena bir dönüş gelmiş  
- 
			Eline sağlık dostum Athena Teşekkür ederim ustam  
- 
			ECMWF'den fena bir dönüş gelmiş  Afet şeklinde vermiş resmen o kar yerden 1 hafta kalkmaz rex blokajıda vermiş üstüne 
- 
			Gfs gece güncellemesi sona ermiştir takip eden herkese teşekkür eder hayırlı kandiller dilerim.    
- 
			- Resmi Gönderi
 Gfs gece güncellemesi sona ermiştir takip eden herkese teşekkür eder hayırlı kandiller dilerim. Eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏 Eşlik eden beğeni ve yorumlarıyla katkıda bulunan herkese teşekkürler arkadaşlar Hayırlı geceler hayırlı kandiller 
- 
			Sahutt Harita güncellendiyse atabilir misin zahmet olmazsa ? 
- 
			- Resmi Gönderi
 Sahutt Harita güncellendiyse atabilir misin zahmet olmazsa ? Hayır weatherbellde akşam günceli paylaşılmadı. Gece çalıştırması yapılıyor şu an 
-