ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
- 
						Sinan 
- 
					31 Aralık 2024 15:32 
- 

Kapalı 
- 

- 
			Modeller hala çekirdeği çözemedi 
- 
			 Doğulama yok çok fazla doğulama olsaydı yaşların yarısından çoğu giderdi. Çekirdekte öğlene göre güçsüzleşme olduğu için doğulu gibi gözüktü eğer çekirdek güçlenirse öğlen gibi gelebilir tekrardan. Kötünün iyisi diyelim 
- 
			En azından gfs den iyi  
- 
			Arkadaşlar 100 kere söylendi meteociel de güncellenmeden paylaşılmasın diye neden böyle yapıyorsunuz. 
- 
			Arkadaşlar 100 kere söylendi meteociel de güncellenmeden paylaşılmasın diye neden böyle yapıyorsunuz. Paylaşabilirsiniz yazıldı lütfen forumu takip edelim 
- 
			Arkadaşlar 100 kere söylendi meteociel de güncellenmeden paylaşılmasın diye neden böyle yapıyorsunuz. Hocam maalesef konular kilitlenmeden imkansız bu spoileri yememek…. 
- 
			Arkadaşlar 100 kere söylendi meteociel de güncellenmeden paylaşılmasın diye neden böyle yapıyorsunuz. Hocam bugünlük atılmasına izin verildi ondan  
- 
			Hocam bugünlük atılmasına izin verildi ondan  Tamam ben görmemişim kusura bakmayın 
- 
			Tamam ben görmemişim kusura bakmayın Sıkıntı yok hocam kusurlukta bir şey yok olur öyle şeyler sıkıntı yok.  
- 

- 

- 

- 
			20 21 22 arasında istanbul -10 -12 arası gördüm yanlışsa kusura bakmayın ama mgm ve hava durumu uygulamaları + dereceler gösteriyor 850 de -10 -11 üstü varken hep 0 ın altında kalmaz mı? geçen sistemde bile 0 dereceye düştü esenler 
- 

-