İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ay sonu

-
- Resmi Gönderi

-

Şu yağışı kar olarak alabilseydik neler olurdu neler...
-
Yağışla fırtına bir anda bir arttı muhtemelen kırmızı kütle denk geldi
-
Downburst yaşadık resmen o neydi öyle
-
- Resmi Gönderi
İnsan girer içine pata kute video da eder üle

Geçmiş olsun, kazasız belasız yağsin
-
- Resmi Gönderi
Karnburst yaşayacaksın daha
-
İnsan girer içine pata kute video da eder üle

Geçmiş olsun, kazasız belasız yağsin
Abi çektimde şimşek çakınca korkuma kapatmışım

-
Konumuma yakın bölgede yıldırım düşmüştür böyle bir gök gürültüsü duymadım bomba patladı resmen
-
Kar durumuna gelirsek rakımsal olarakta doğu-batı olarakta dramatik farklar olacaktır. Hakim rüzgar yönü poyraz olduğundan kıyı kesimlerde kar beklentim 1-3 cm civarında, güney sahillerde örtü beklentim yok. Şanslı kesimler Çatalça - Binkılıç civarı ve iki yakanında yüksek kesimleri olacaktır.
Muhtemelen Pazartesiye geçişte yağışlar anadolu yakası güney sahiller harici kara dönmüş olur. Pazartesi öğle saatlerinde ise cephe+dek destekli kar yağışı alacağız. Bu yağışlardan 150mt civarı 3-7 cm örtü alır diye düşünüyorum. Daha yüksek tepelerde ise (Aydos Gülsuyu vb..) 12-20 cm örtü oluşması süpriz olmaz.
Anlık görüntüde sistemin yıldızı net olarak Çatalca - Binkılıç olacak bu bölgede kar kalınlığı 25-30 cm bulabilir.
Sistemle ilgili ekstra bir şey yazmayacağım kışı hatırlatacak kadar kar göreceğiz. Her şeye rağmen anlık sıcaklık takibi önemli olacak

-
Güzel yağış alıyoruz.
-
Kar durumuna gelirsek rakımsal olarakta doğu-batı olarakta dramatik farklar olacaktır. Hakim rüzgar yönü poyraz olduğundan kıyı kesimlerde kar beklentim 1-3 cm civarında, güney sahillerde örtü beklentim yok. Şanslı kesimler Çatalça - Binkılıç civarı ve iki yakanında yüksek kesimleri olacaktır.
Muhtemelen Pazartesiye geçişte yağışlar anadolu yakası güney sahiller harici kara dönmüş olur. Pazartesi öğle saatlerinde ise cephe+dek destekli kar yağışı alacağız. Bu yağışlardan 150mt civarı 3-7 cm örtü alır diye düşünüyorum. Daha yüksek tepelerde ise (Aydos Gülsuyu vb..) 12-20 cm örtü oluşması süpriz olmaz.
Anlık görüntüde sistemin yıldızı net olarak Çatalca - Binkılıç olacak bu bölgede kar kalınlığı 25-30 cm bulabilir.
Sistemle ilgili ekstra bir şey yazmayacağım kışı hatırlatacak kadar kar göreceğiz. Her şeye rağmen anlık sıcaklık takibi önemli olacak

Hocam Bayrampaşa ne olurrr sizce
-
Hocam Bayrampaşa ne olurrr sizce
Rakım önemli ama beklentiye girmeyin en fazla cıvık bir örtü olur.
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık wriscuttern
-