Rakım önemli ama beklentiye girmeyin en fazla cıvık bir örtü olur.
Hocam Sultangazi 135 rakım ne dersin ne bekliyim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRakım önemli ama beklentiye girmeyin en fazla cıvık bir örtü olur.
5-8 cm kar görürsün diye düşünüyorum ![]()
İstanbul sahilde kar tutmaz gibi hatta zaman zaman saf kar arada kky
wriscuttern bizim yine bi örtümüz olur ya
wriscuttern bizim yine bi örtümüz olur ya
Umudum var beklentim yok kanka en kötü senin oralara gelirim
Umudum var beklentim yok kanka en kötü senin oralara gelirim
Esenyurta ne diyosun
Esenyurta ne diyosun
En fazla cıvık örtü bekliyorum. Rakım önemli tabii
Gecede şöyle bir diyagram çıkmış bu vadeden istikrara bağlıyor yavaştan gün geçtikçe daha iyi olur
Hazır mıyız ☺☺
Kar durumuna gelirsek rakımsal olarakta doğu-batı olarakta dramatik farklar olacaktır. Hakim rüzgar yönü poyraz olduğundan kıyı kesimlerde kar beklentim 1-3 cm civarında, güney sahillerde örtü beklentim yok. Şanslı kesimler Çatalça - Binkılıç civarı ve iki yakanında yüksek kesimleri olacaktır.
Muhtemelen Pazartesiye geçişte yağışlar anadolu yakası güney sahiller harici kara dönmüş olur. Pazartesi öğle saatlerinde ise cephe+dek destekli kar yağışı alacağız. Bu yağışlardan 150mt civarı 3-7 cm örtü alır diye düşünüyorum. Daha yüksek tepelerde ise (Aydos Gülsuyu vb..) 12-20 cm örtü oluşması süpriz olmaz.
Anlık görüntüde sistemin yıldızı net olarak Çatalca - Binkılıç olacak bu bölgede kar kalınlığı 25-30 cm bulabilir.
Sistemle ilgili ekstra bir şey yazmayacağım kışı hatırlatacak kadar kar göreceğiz. Her şeye rağmen anlık sıcaklık takibi önemli olacak
Gfs bu akşam anadolu yakasına 5 cm üstü kar vermiş bakalaım neler olacak
Gfs bu akşam anadolu yakasına 5 cm üstü kar vermiş bakalaım neler olacak
Bize yok mu kanka
Bize yok mu kanka
kky
Mgmye göre beklenen 9 biz 5 derecede dönüp duruyoz