GFS bu ısrarın ve diyagramın arkası umarım boş değildir be kanka
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
- 

- 
			CAN abi GFS diyagramı 500hpa çok iyi 
- 
			WRF EU : Zonguldaktan 
 ARPEGE : Bartından
 GFS : Kastamonudan
 GEM ve ENS : Sinoptan
 ECMWF VE UKMO : Samsundan
 Modellerin neredeyse hepsi İstanbul için batılı gösteriyor bir tek ECMWF ve Ukmo da doğu mevzusu var , onlar da geri dönecektir, İstanbul içini ferah tutsun
- 
			Daha Çok GösterWRF EU : Zonguldaktan 
 Modellerin neredeyse hepsi İstanbul için batılı gösteriyor bir tek ECMWF ve Ukmo da doğu mevzusu var , onlar da geri dönecektir, İstanbul içini ferah tutsunEline sağlık çok güzel analiz 🙌🏻 
- 
			Daha Çok GösterWRF EU : Zonguldaktan 
 Modellerin neredeyse hepsi İstanbul için batılı gösteriyor bir tek ECMWF ve Ukmo da doğu mevzusu var , onlar da geri dönecektir, İstanbul içini ferah tutsunHocam benden hızlı çıktınız elinize sağlık 
- 
			ENS güzel geldi The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			Ecmwf utanmasa sistemi Kafkaslara verecek. Böyle birşey mümkün değil 
- 
			The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			Gfs diyagramdan da anlaşıldığı gibi senaryolarını oturttu. Ecmwf ens senaryoları ile hala mutabık değil. Gfs’nin diğer modelleri çekmesini bekliyorum 
- 
			- Resmi Gönderi
 İstanbul son 8 senenin en iyi sistemine hazır mı? 
- 
			- Resmi Gönderi
 İstanbul son 8 senenin en iyi sistemine hazır mı? 2022 marta ihanet ettirmem cam abi 
- 
			İstanbul son 8 senenin en iyi sistemine hazır mı? güney sahili bile hazır 
- 
			2022 marta ihanet ettirmem cam abi 2022 24 ocağa niye ihanet ettiriyonuz o vortex yüzünden 1 günümüz bom boş geçti batı karadenizde 😂 
- 
			2022 marta ihanet ettirmem cam abi Ben burada değildim ihanet edebilirim 😎 
- 
			- Resmi Gönderi
 2022 24 ocağa niye ihanet ettiriyonuz o vortex yüzünden 1 günümüz bom boş geçti batı karadenizde 😂 marta göre normal bir kar degildi 
-