Haritalı tahminim gibi ilerledi bugünkü olaylar. Anadolu yakası daha etkili kar yağışları gördü. Akşam yarın içinki haritamı hazırlayacağım.
Yalovayıda eklersen abim çok makbule geçer ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHaritalı tahminim gibi ilerledi bugünkü olaylar. Anadolu yakası daha etkili kar yağışları gördü. Akşam yarın içinki haritamı hazırlayacağım.
Yalovayıda eklersen abim çok makbule geçer ![]()
sanki fırtına öncesi sessizlikmiş gibi suan sıcaklıkta düştü hava kapandı radarda güzel kütleler gözüküyor
İstanbul'da okullar yarın tatil edildi
Haritalı tahminim gibi ilerledi bugünkü olaylar. Anadolu yakası daha etkili kar yağışları gördü. Akşam yarın içinki haritamı hazırlayacağım.
89 rakım esenyurt için de düzenler misin özel istek ![]()
İstanbul'da okullar yarın tatil edildi
Beklenildiği gibi olmuş abi, umarım güzel bir örtü alırız. Ailemizde ilk defa karla tanışacak birisi var kendisinin boyunda kardan adam yapacağımıza söz verdim 🙃
CAN abi haritalı tahminlerin çok iyi oluyor. Teşekkür ederim 🫡
CAN abi örtü tahminin var mı ?
Önceki yazdığın geçerliliğini koruyor mu ?
CAN abi örtü tahminin var mı ?
Önceki yazdığın geçerliliğini koruyor mu ?
Onceki yazdigim yazi sistemin tamami icin (Pazartesi gunune kadar) gecerli. Hatirlatmak amaciyla
Istanbul guney sahiller en az 10-15cm
Avrupa yakasi batisi ve bermuda olarak bilinen goller etrafindaki ilcelerde en az 25-30 cm
Silivri Catalca yuksekleri 25-30 cm (sadece bu bolgeyi revize ediyorum)
Anadolu yakasi guney sahiller 10-15cm
Anadolu yakasi yuksekleri en az 25-30cm
Bogaz hatti yuksekleri en az 15-20 cm.
Bogaz hatti sahil kesimleri en az 10-15 cm.
Bunlar en az bekledigim degerlerdir daha fazlasi mumkun.
wriscuttern arpege yarına bir bant vermiş uf diyorum
wriscuttern arpege yarına bir bant vermiş uf diyorum
Sen bile uf diyorsan 😶
Şöyle bi 70-80 cm kardan adam yapayım yeter, söz verdik haksız çıkmayalım küçücük çocuğa 😅
Radar hareketleniyor,bir kütle yaklaşıyor!
Aksam ve gece DEK'ler daha kuvvetli hale burunecek. Sabaha beyaz uyanma olasiligimiz yuksek
Eline sağlık ![]()
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aksam ve gece DEK'ler daha kuvvetli hale burunecek. Sabaha beyaz uyanma olasiligimiz yuksek
Abi benim beyaz uyanma şansım varmı konum yalova abi![]()