EnesT_ şuan yağıyor mu
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
- 

- 
			wriscuttern sarı kütleleri 2 3 km ile kaçırıyoruz 😂😭 Bizede gelir be 🙃 
- 
			EnesT_ şuan yağıyor mu Artık yağıyor  
- 
			- Resmi Gönderi
 Bizede gelir be 🙃 sıyırdı valla 
- 
			The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buzlanma başladı 
- 
			- Resmi Gönderi
 Esenler bak eve girdim yoğuna döndün Çıkadım dışarı 
- 
			The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2. geliyor 
- 
			sıyırdı valla Umrum dışı ya alıştım 
- 
			Yağış hafifledi 
- 
			- Resmi Gönderi
 Yağış hafifledi Dışarıya çıkmaya niyet ettim ya 
- 
			Radara bakıyorum sürekli kütleler hep istanbul Avrupa yakasına kayıyor yalova tarafına hiç gelmiyor bu millet neden oluyor anlamıyorum cidden 
- 
			Radara bakıyorum sürekli kütleler hep istanbul Avrupa yakasına kayıyor yalova tarafına hiç gelmiyor bu millet neden oluyor anlamıyorum cidden gece 2 3 civarı oluşan kütleler karaya geldikçe genişleyip yayılacak 
- 
			Radara bakıyorum sürekli kütleler hep istanbul Avrupa yakasına kayıyor yalova tarafına hiç gelmiyor bu millet neden oluyor anlamıyorum cidden Yalovaya güzel sayılabilecek bir kütle girmek üzere 20 dakika içinde 
- 
			Hocam sarı kütle bpaşayıda vurur mu burda orta hafif şiddette yağıyor ince taneli ama tutucu kar yani 
- 
			Hocam sarı kütle bpaşayıda vurur mu burda orta hafif şiddette yağıyor ince taneli ama tutucu kar yani Şuana bakılırsa evet 
-