Öğle saatlerinde güneş gören yerlerde erime kaçınılmaz. Alçak kesimler için bu kısım biraz çile olabilir. 15:00’ten itibaren kütlelerin kuvvetlenmesiylede 2. kısıma başlarız
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
15.00 i bulmaz 1 2 saat içinde radar toparlanır gibi
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık.
-
Bazen düşünüyorumda şu an yaşadığımız sistemi model takip etmeden yaşasaydım, potansiyelini görmeseydim, radar ne bilmeseydim acaba nasıl hissederdim?
Sarıyer şu ana kadar beklentimin üzerinde, bir sonraki yağışa kadar ne kadar az erime o kadar iyi 🙂
-
Sultanbeyli Paşaköy tarafı ortalama 15cm. Rüzgarın vurduğu yerlere 20ye yakin
-
- Resmi Gönderi
Bazen düşünüyorumda şu an yaşadığımız sistemi model takip etmeden yaşasaydım, potansiyelini görmeseydim, radar ne bilmeseydim acaba nasıl hissederdim?
Sarıyer şu ana kadar beklentimin üzerinde, bir sonraki yağışa kadar ne kadar az erime o kadar iyi 🙂
Erime Bu hızla giderse araç üstleri kalir
-
- Resmi Gönderi
Yağış başlar yarim saate wriscuttern anlık örtü yapsa bile kafi erime azalır öğlene kadar 😂
-
Erime Bu hızla giderse araç üstleri kalir
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Yağış başlar yarim saate wriscuttern anlık örtü yapsa bile kafi erime azalır öğlene kadar 😂
Ben hep ağaç dallarına bakıyorum 😅
Daha fazka erime bekliyordum kendi konumum için ama güneş yakıyor
-
Eren sıyırmış ama havayı kapattı hafif kar var en azından, erime yavaşlar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2 saatlik erime
-
Sürekli yağacak kar yok mu şöyle durmadan 2 saat yağacak yarım saattir kar yağıyorda birazdan durur
-
- Resmi Gönderi
Ecmwfe göre 1 saate yoğun kar almamız lazım boğaz hattı olarak
-
Erime fazla sıcaklık sorunu s.gazide bile mevcut maalesef.
-
yoğun dekler tahmini saat kac gibi olusmaya baslar
-
Ne olacak peki? istanbul avrupa yakası şu saatten sonra ne görür sizce. Beklentinin altında mı kaldı yağış acaba? Kafamda sorular.
-