Konumum için 2021 şubatın en sağlam örtü olduğu anından iyi değil ama yağış, radar takibi ve kar kalitesine vs.. baktığımızda kat kat daha iyi.
2019 şubata benzer bir sistem oldu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKonumum için 2021 şubatın en sağlam örtü olduğu anından iyi değil ama yağış, radar takibi ve kar kalitesine vs.. baktığımızda kat kat daha iyi.
2019 şubata benzer bir sistem oldu
Bu sistemin en uzun buz sarkıtı
Boğaza bakış
Maslak - Levente bakış
Kardan eleman
Dekler keyif vermiyor malesef
Sistem bittimi ![]()
Sistem keyif vermedi birikim olsada çünkü yağan kar çok kısa sürüyor
Bu sistemden zerre istediğini almamış biri olarak mart ayından umut etme vakti geldi. Mart ayında 7 ila 14 arası sadece bir soğuk salınım şansı görüyorum kuvveti belli değil umarım martta şöyle siklonik cepheli bi yağış alırız
10 dakikalık bir kar geçiş oldu, eriyen yerleri imceden beyazlattı
En ufak yağışta sıcaklık -'ye çekiyor ama yağışlarımız sürekli değil
Bu sistem kuvvetli cephe ile gelseydi fena olurdu
bant yakaladım wriscuttern 1 saatlik
bant yakaladım wriscuttern 1 saatlik
Ben nasıl yakalayamadım aynı hatta 😅
Çok parça parça yağışlar geldiği için ve geceye geldiği için mutlu etmedi, Anadolu yakası ic kesimler için Ocak subat 2021,Mart 22 hatta 6 subat 2023 sistemi yağış sürekliliği ve miktarı açısından daha iyiydi. Bu arada gene cekmekoyun iç kesimlerinde 35 40cme yakın örtü mevcut. Çekmeköy tepesi 400m de ise 50cmden fazla
Ağaç dallarının beyazlaması doğrudan havaya sokuyor insanı, çok güzel duruyor. Az önceki kısa süreli yağışta bembeyaz oldular tekrardan
2012 veya 2015 gibi ardı ardına gelen kütleler olcakki herkes mutlu olsun fazlasıyla. Bu şekil 10 dk kar yağıyor.2 saat güneş açıyor.Cok kötü
gece anadolu yakasına gelen yibi 2-3 kütle gelse keşke avrupa yakası doğusuna 🥲 batısı cok iyi kar alıypr geceden beri
Sistem bitmiştir benim adıma bundan sonra Havada belkide 15 20 dakikalık tek tük sağlam yağış görürüz diye düşünüyorum
güzeldi hevesimizi aldık çok şükür ![]()