Tahmini bıraktığını biliyordum ama tamamen çekildiğini bilmiyordum keşke o da olsaymış. Sağlık olsun
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
Bana bi türlü kütle gelmiyor ya
Daha önceki mesajlarını da göz önünde tutarak yazarsan iyi olacak abim.. Gözden kaçıyor arkadaşlar arasında.
Yağış oldu ve hatta çatılar,yollar, çimenler tuttu sonra eridi dediğin mesajında vardi.
Yağmadı değil, yağdı ama senin istediğin gibi mi olmadı? Yada tutmadı mı? Yada vsvs
Fazla yağmamış diyelim senin konuma
-
- Resmi Gönderi
Maslak-sanayi mahallesi ayrımı
wriscutternThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bizim burda yok bu kadar çukurda kalıyoruz diye bizim bı abi atmış hikayeye en az 50-60 rakım farkı var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bazı kütleler birleşiyor. Boğazada 2-3 bir şeyler düşse şuradan
-
Kütleler genişlemezse boşluktayız gibi Eren , sabaha ne görürsem artık.
İyi geceler

-
Bu sabahta güzel örtü olmuş. Dün sabahtan daha iyi ❄️
-
-3 derecede yağan karın tadı başkaymış 🥶
-
- Resmi Gönderi
-3 derecede yağan karın tadı başkaymış 🥶
Bi kalktım mahalle araları 5 cm
-
Bi kalktım mahalle araları 5 cm
Yağmaya devam ediyor. Eksi derecelerdeyiz
-
3-5 cm eklemiş Paşaköy tarafına da, belirgin biçimde kuzeydoğuya gittikçe birikim arttıyor, klasik dek. Sancaktepe tarafı daha düşük
-
Rüzgar sakin olduğu için erimeden karaya çıkan kütleler gittiği yerde daha uzun kalıyor. Aynı zamanda birleşerek gelişen kütlelerde mevcut, animasyonda net şekilde belli oluyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
100-150km doğumuzdan itibaren müthiş bir kar birikimi var. Kaçan balık büyük oldu bunada şükür…
-
- Resmi Gönderi
100-150km doğumuzdan itibaren müthiş bir kar birikimi var. Kaçan balık büyük oldu bunada şükür…
Nasibimizde ki neyse onu aldık. Dediğin gibi buna da şükür.
-
Yahu ben anlamıyorum bu sitedekiler ne yaşıyor baksanıza dışarıda bir ayak dolusu kar var ,Sirkeci Marmaray istasyonunda deniz seviyesinin bilmem kaç kat altında yaşamıyorsanız sanıyorum İstanbul’un her noktası az çok kar aldı bakın şimdi güneş parkı parıl parlıyor yağmış karların güneşe bakan kısımları eriyor bu görüntüleri izlemek şahane değil mi bence harika bir sistemdi ,yani 60-70 cm kar yağınca ne olacaktı anlamıyorum siz hiç dışarı çıkmayan Agorofobik tiplerden misiniz önemli olan bir kaç gün sonra kıyıda köşede kalmış küçük kar birikintilerini görünce gelmiş sistemi hatırlamak mevsimleri sonuna kadar hissedebilmek değil mi karlar eriyecek şimdi bahar gelecek çiçekler açacak yeni bir mevsime merhaba demiş olacağız
-