Hocam radar takibi yapan arkadaşlar ne düşünüyorsunuz kütle nerelere doğru gidiyor sizde gece boyu yağış olur mu açıklama bekliyoruzzzz özellikle konumum Bayrampaşa için
Radara göre bakarsak sıyıracak bayrampaşayı tam sınırdasın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam radar takibi yapan arkadaşlar ne düşünüyorsunuz kütle nerelere doğru gidiyor sizde gece boyu yağış olur mu açıklama bekliyoruzzzz özellikle konumum Bayrampaşa için
Radara göre bakarsak sıyıracak bayrampaşayı tam sınırdasın
Tuttu bile ![]()
Hocam hem şuanki kütle ve hem de onun yukarısındaki kütleler nereye gidiyor
Şuan da yön Karayel hafif karte dönüşümlerde kuzeylerden sıyırma değil İstanbul içine yönelecek herşey rüzgar yönüne bağlı kütleler karaya çıktıkça hafif güçleniyor. Ayrıca çok ağır ilerliyor sizin dikkat etmeniz gerken en batılı oluşacak dekler ne kadar batılı oluşursa İstanbulun güneylerine doğru geçiş olur.
Radarlarda göstermiyor ancak yoğun kar yağışı alıyor 4.levent.
Yerlerde örtü olmuş şimdi baktım modeller hepiniz sacmaliksiniz hanginiz Avrupa yakasına kütle indirdi ? Bu sistem sürpriz geçecek gibi bakalım
atasehirin yikilmasina son 30 minutes.. kar yagisi alanlari tebrik ederim gercekten sürpriz sistem. ayriyetten yeni yillarr
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
hehe radardan gordum size yazmaya geldim kos diye tutmus bile.![]()
Modellerin hepsi patladı süpriz gelşmeler çok olacak gibi bu sistemde daha -42 lik bulut gelmedi
Wrf MGM bile yanıldı ne diyeyim bu sene model takibi falan zor iş kısa vadede özellikle
Radarlarda kütle doğuluyor olarak gösteriyor ama ben akışına bıraktım bakalım ne olacak.
Şu anda yağışı yakalayan yerler en az 10-15 dk yağar sağlam örtü yapar rüzgar gücü bayağı az çünkü
2 3 cm olduk
Eren arttırdı şiddetini
2026 bir güzel başladı sanki 😎