Yarın yağış ve lodosun şiddeti düne oldukça yakın, dikkatli olunmalı.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Yarın yağış ve lodosun şiddeti düne oldukça yakın, dikkatli olunmalı.
Lodos ve yağışın pik saati 20:00 civarında
-
- Resmi Gönderi
Lodos ve yağışın pik saati 20:00 civarında

-
GFS'ye göre pazartesi günü kar yağışı riski.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GFS'ye göre pazartesi günü kar yağışı riski.
Anlamadım hocam,ne riski bu ?
-
GEFS güzel ECMWF toparlanma var ama GEFS kadar iyi değil. Soğuma daha geç giriyor ECMWF’te.
-
İşte bu kısım önemli. Bölge yorumu olacak fakat İstanbul adına GFS daha olumlu, soğuk ne kadar erken girerse o kadar çok kar.
-
- Resmi Gönderi
Ecm sibiryayı çıkardı.Avrupa riski olsa da bu riske değer.6-7 faz hayırlı olsun…
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam artık biri açıklayacak mı sistem suan ki haliyle örtülü kar bırakabilir mi 12-13 Ocak sistemi?
-
- Resmi Gönderi
Dışardayım ben siteye bakıyorum öğlenden sonra bir şeyler yazabilirim
-
Hocam artık biri açıklayacak mı sistem suan ki haliyle örtülü kar bırakabilir mi 12-13 Ocak sistemi?
İl geneli için yılbaşından iyi ( Sarıyer-Şile- Beykoz alçak kesimleri için yılbaşı sistemi kadar birikim olmaz) ama yağışın ne zaman kara döneceği önemli. Yüksek kesimlere çıkarsanız güzel kar örtüsü görürsünüz. Rakım farkının fazlasıyla hissedileceği bir sistem olacak. Yağış ve soğuğun çakışma durumu bıçak sırtı.
-
okullar il genelinde tatil olurmu pazartesi
-
okullar il genelinde tatil olurmu pazartesi
Öğle saatleri yağışın en yoğun olduğu vakit. Pazartesi tatil olmasa bile az çok örtü oluşumu olursa Salı tatil edilir diye düşünüyorum.
Yüksek kesimler özellikle Çatalca-Binkılıç tarafları bu sistemin yıldızı olur. En şanssız kısım anadolu yakası güney sahilleri ve Şile olur.
Kolaya kaçmak gibi olacak ama tekrardan bir yaşa-gör sistemi yaşacağız. Anlık sıcaklık-rüzgar gibi durumları takip etmek önemli.
-
Rakımm olarak bakarsak kaç takım üstü güzel yağış alır hocam
-