Çağrı Erdal Sebebini bilmiyorum
Burda tam tersi sıcaklıklar beklenenden düşük avrupa yakasında başı çekiyoruz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇağrı Erdal Sebebini bilmiyorum
Burda tam tersi sıcaklıklar beklenenden düşük avrupa yakasında başı çekiyoruz
Hocam sadece şunu açıklasanız akşam ve gece bpasa nolur birikimli kar ihtimali yüksek mi yağış ne zaman başlar hep hava da kaldı
Biri açıklarsa sevinirim
Hala aynı yağıyor
Hala aynı yağıyor
Radara bak
Radara bak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
O nasıl boşluk öyle ya sabır
Yerler beyazlıyor ümraniye çok şanslı şu an baya kar alır beyazlarda
Tek tük kar atmaya başladı tekrar
Hocam sadece şunu açıklasanız akşam ve gece bpasa nolur birikimli kar ihtimali yüksek mi yağış ne zaman başlar hep hava da kaldı
Radar takibi bundan sonra aksam sıcaklık düşüşüyle güzel kütle yakalayan yerler örtü çeker. Radarı takip edin oluşumlar artıcak kuzeyde.
Çatalca tarafındaki kütleden alcam bir şeyler gibi
Birazdan 0 altına inicez 😄
Konumum için bir yorum yapıcam bunu belirtmezsem muhtemelen linç yerim ![]()
Bu sistem özelinde konuşmuyorum ama Sarıyer'e yıldız poyraz DEK çok yaramıyor. Hem sıcaklık sorun hem de bant yakalamak sorun. Arada tek tük vuran kütlelerle geçiniyoruz, bir süredir poyrazlı yıldızlı DEK sistemleri benim için böyle geçiyor.
Fakat karayel olduğunda, denizin ılıman etkisi ortadan kalkıyor, üst seviyedeki soğuk iyice sokulduğu için kütlelerin konvektiviteside artıyor yani karın yerde tutunması iyice kolaylaşıyor. Sarıyer bu tarz sistemlerde bir şekilde DEK kapıp beni her seferinde şaşırtmayı başardı. En yakın örneği 1 Ocak 2026
Eren katılır mı bilemem ?
Sozyureks fikrime katılmış ![]()
Neyse biraz Gülsuyu atalım keyfimiz yerine gelsin ![]()
Hani kitle oluşacaktı radarda bişe yok sadece Anadolu’da var