Şubat içinde 21-23 Şubat 25-27 Şubatta salınımlar olacak. Bu salınımlar kıyılar adına zayıf kalıyor.Kar yapma potansiyelleri çok düşük olsa da dün yaşanılanların ötesine geçemeyecek maalesef. Tam bir soğuk hava dalgası alamadık, alamıyoruz. Elimizde son koz kaldı o da 10-20 Mart arasındaki dönem. Bu dönemde şartlar uygun görünüyor. Yılın en iyi sistemi burada saklı olabilir ama aylardan Mart bir de ortası gelmiş artık ne kadar etkisi olabilir zaman yaklaştıkça göreceğiz.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
GEFS'te olumlu bir hareketlenme var.

-
En fantastik senaryo bu

-
-
- Resmi Gönderi
Bu nedir yav Sokaklarda 20 cm kar göremedik bu sene
-
Abi ben cm mi geçtim artık yağmadı bile kar bu sene hiç
-
Sarıyer adına 1 Ocak günü gelen 2 kütle bu kışın şerefini kurtardı.
-
19 Ocakta Sultangazi için 10-12cm örtü yaptı. Sabah kaos oldu. Onun dışında 13 Ocak gecesi örtü aldık 3-4cm.
Hava da kar ise 4 kere gördüm. Yani 6 tane kar dalgası aldık.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
arkadaslar yagmur baslarsa yazarmisiniz ama oyle havada ucusan ahmak islatan degil harbi bir yagis olurdugu vakit istanbul merkeze buraya not duserseniz sevirinirim
-
arkadaslar yagmur baslarsa yazarmisiniz ama oyle havada ucusan ahmak islatan degil harbi bir yagis olurdugu vakit istanbul merkeze buraya not duserseniz sevirinirim
Ben de abi 🫡
-