- Resmi Gönderi
Görünürde bişey yok her yer yüksek başınç ilerisi için 😅
daha vade var. son dakika sistemi bu.
nowcasting is coming...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGörünürde bişey yok her yer yüksek başınç ilerisi için 😅
daha vade var. son dakika sistemi bu.
nowcasting is coming...
Yüksek basınç yok. Hatta bahsedilen tarihlerde daha ciddi bir salınım gerilerde görünmeye başladı. modeller de göstermeye başlar yakın zamanda
Görünürde bişey yok her yer yüksek başınç ilerisi için 😅
Kimsenin matematiği yetmez , rahat ol sen günümüzde radar takibi bile yaparken 10 -20 hatta 3 saat fark oluyor konu geçen mart ayında açılmış bekle bakalım
Kimsenin matematiği yetmez , rahat ol sen günümüzde radar takibi bile yaparken 10 -20 hatta 3 saat fark oluyor konu geçen mart ayında açılmış bekle bakalım
Hocam ne zmn görebiliriz Peki sistemi
Hocam MGM çok cnmı sıktı kış boyunca sıcak tarafta kalacağız ve geçen seneye göre daha az kar bekliyorlar daha kıs başlamadan bittimi
Hocam MGM çok cnmı sıktı kış boyunca sıcak tarafta kalacağız ve geçen seneye göre daha az kar bekliyorlar daha kıs başlamadan bittimi
Başlamayan bir şey biter mi?
Selamlar herkese yeni üyeyim. Beklentileriniz nedir Aralık ayı için
Sinan abim sinerji olsun bizee
Selamlar herkese yeni üyeyim. Beklentileriniz nedir Aralık ayı için
Kar ve yağmur
Kar ve yağmur
Bereket versin
Kar ve yağmur
Hocam net bir tarih yok mu
GFS akşam günceline takip ediyorum da parazit AB'ler işi bozmasa çok daha iyi görüntüler göreceğiz.
Hocam net bir tarih yok mu
Aramıza yeni katıldığın belli konu başlığında tarih aralığı var ve konu geçen mart ayında açıldı tarihler o zaman verildi .
Arada kaynamasın diye buraya yazıyorum modellerin güzel sinoptik vermesi için 5 güne daha ihtiyacımız var .
Geçtiğimiz senelerde bunu görmüştük çalışmalarıma ara vermiştim tekrardan biraz çalışma ile Pazartesi günü güzel bir gündür diyorum.