Eylül'ün 2. haftasında serin ve yağışlı alana gireceğiz gibi.
2025 Sonbahar Tahminleri🍂☔
-
-
- Resmi Gönderi
Yaz ayı benim için bitmiştir erken ve bol yağışlı sonbahar bizleri bekliyor.
Eyyamı bahur falan yok mu
-
Üstadlar modellerde bir ara aşırı sıcak gözüküyordu Eylül başı gelmez değil mi Eylül için çok aşırı bir görüntüydü çünkü
-
- Resmi Gönderi
Eyyamı bahur falan yok mu
Eyyam yapmaya gerek yok
-
- Resmi Gönderi
Üstadlar modellerde bir ara aşırı sıcak gözüküyordu Eylül başı gelmez değil mi Eylül için çok aşırı bir görüntüydü çünkü
2 güne kendisini belli eder var mı yok mu diye
-
- Resmi Gönderi
Kısa ve öz sonbahar değerlendirmesi
Batı karadeniz,akdeniz ve egede deniz suyu sıcaklıkları beklenenden1-2 derece üzerinde seyredeceğinden dolayı batı bölgelerde yağış sıkıntısı olmayacaktır.
Sıcaklık bakımından normal bir sonbahar bekliyorum ne sıcak ne soğuk.
Genel anlamda doğu avrupa sonbaharı cidden yaşayabilir özellikle yunanistan bulgaristan romanya ukrayna kısmen mısır lübnan libya suriye kısımlarıda akdenizde siklon oluşumu sonucunda kıyı bölgelerine sağlam yağışlar alabilir.
-
- Resmi Gönderi
ECMWF kurak bir sonbahar öngörüyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Avrupa geneli Kasım ayında daha az kar yağışı beklentisi var.
Ancak, normalden daha az kar yağışı olması, hiç kar yağışı olmadığı anlamına gelmez
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Kış için de hem anomali hem yağış hem kar yağışı için bir öngörü var fakat güncel değil. Onu şu an paylaşmayacağım. Eylül aynın 2.haftasını bekliyorum. 🙂
-