ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI 2025.
-
-
- Resmi Gönderi
Eve gelip doğalgaz faturası yazan görevliden faturayı alırsın ödemek için
Yağış YÖK he?
-
- Resmi Gönderi

>>>WinteR<<< Hocam eline sağlık dediğin gibi sibirya destekli 2mt sıcaklığı ile beraber düşen yağış kar olarak düşer, Ayrıca bu sadece gece güncellemesinin snoptiği karalara bağlamaya gerek yok Gel git olacaktır. Ay sonu tüm ülkeyi etkileyebilecek bir sistem ufukta görünüyor veriler onaylıyor Umarım güzel bir süreç olur. Avrupada ki parazit alçak basınçları takip etmemiz gerekiyor sadece.
Evet bu konuyu ben ay başından itibaren konuşuyorum. Özellikle 20 Aralık sonrası göreceğimiz modeller bizi hop oturup hop kaldıracak türden olacak. Yine söylüyorum fazla gaza gelmeden sabırla Ocak ilk haftası sonuna kadar bekleyeyim ay sonu olacak bir durum yoktur. Sistemin geleceği vakit zaman diyoruz da yanlış tabir. Yani kısacası Ocak ilk haftasından sonra atmosfer soğuk salmaya müsait duruma geçiyor veriler bunu söylüyor. Ha bize gelir yada Avrupa yada Kafkaslara orasını Allah bilir. Biz dua edelim de bizim lehimize sonuçlar olsun.
-
Gfs gece güncellemesi sona ermiştir takip eden, yorumda bulunan herkese teşekkürler...

-
Athena eline sağlık kardeşim
-
- Resmi Gönderi
Eline emeğine sağlık Athena sağolasın..
Takip, beğeni ve yorumlar ile katkıda bulunan herkese teşekkürler.
-
- Resmi Gönderi
ay sonuna kadar yukarı ivme kazanan güçlü bir pw göreceğiz fakat burda 2 önemli nokta var. Ayın 20 si gibi ufak ani iniş çıkış. Tekrardan 27 Aralık civarı 40 MS pik yapıp ani bir düşüş öngörüsü var devamında ise bir seviyede ilerleyiş gösteriyor. Modeller de işte bu yüzden karmaşık bir duruma geçiyor. Fazla kafaya takmamak lazım.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Eline sağlık çok güzel yorumladın bende şunu eklemek istiyorum İtalya riskli bir sistem takibi olacak .
Reis hem İtalya riski hem Kafkas riski var türkiyeye adam akıllı inen senaryo yok
-
- Resmi Gönderi
14 ARALIK
GFS
SABAH GÜNCELLEMESİ

-
- Resmi Gönderi
İKİNCİ YARI

-
- Resmi Gönderi
14 ARALIK
ECMWF