- Resmi Gönderi
Bir konu açsaydım adı
10. Sene özel sistemi olurdu .
Tarih vermiyoruz fakat 2004 gibi bir sistem var dediğim gibi olur olmaz model takipçisi olmayı tercih ediyorum bu sefer.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBir konu açsaydım adı
10. Sene özel sistemi olurdu .
Tarih vermiyoruz fakat 2004 gibi bir sistem var dediğim gibi olur olmaz model takipçisi olmayı tercih ediyorum bu sefer.
Gene hüsran gene hüsran
azora destek gelmediği sürece maalesef ![]()
Ecmwf akşam güncellemesi sona ermiştir.
Eline sağlık
Eline emeğine sağlık Athena
Gene hüsran gene hüsran
Hocam ne bekliyorsun,altın tepside mi istiyorsun soğuk sistemi ?Unutma hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez.
Hüsran yok ortada bence. Sadece çıktı görüp hüsran deneyin. Bunun diyagramı var, ortalaması var vs..
Sakin olalım arkadaşlar hemen her şey tak diye olmayacak daha 1 haftaya kadar yüksek basınç yiyiyorduk şapkadan tavşan çıkar gibi çıktı bu görüntü ve kos koca 15 gün var her an her şey değişebilir şu anda tek belli olan Aralık Son hafta ile ocak ilk hafta bir şeyler olacak.
Sakin olalım arkadaşlar hemen her şey tak diye olmayacak daha 1 haftaya kadar yüksek basınç yiyiyorduk şapkadan tavşan çıkar gibi çıktı bu görüntü ve kos koca 15 gün var her an her şey değişebilir şu anda tek belli olan Aralık Son hafta ile ocak ilk hafta bir şeyler olacak.
O zaman haftaya salı günü 23 aralıkta ![]()
Silahları çıkaralım
Modeller şuan bir gösterir bi göstermez 2025 Şubat sisteminde de sistem kaçtı demiştik sonra yeniden göstermişti
GFS gece güncellemesini alabilirim
18 ARALIK
GFS
18Z GÜNCELLEMESİ

24 H