- Resmi Gönderi
Ecmwf akşam güncellemesi sona ermiştir.
eline saglik Athena
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcmwf akşam güncellemesi sona ermiştir.
eline saglik Athena
Ecmwf akşam güncellemesi sona ermiştir.
Eline emeğine sağlık abim sağolasın,zaman ayırıp her zaman paylaşımlar da bulunuyorsun, teşekkürler..
Beğeni atan az bu her zaman böyle..Sadece onore etmektir beğeni puan bir tarafta kalsın,eline sağlık,bende baktım gördüm demektir.
Ama bizde beğeni parayla sanki,kimsenin eli butona gitmez bir kaç arkadaş hariç.
Beğenilerin içine beğenmedim smile eklerseniz, beğeniler artacaktır. Insanın eli gitmiyor şunları beğenmeye.
Beğenilerin içine beğenmedim smile eklerseniz, beğeniler artacaktır. Insanın eli gitmiyor şunları beğenmeye.
ben ozellikle gececi oldugum icin begeni benim icin kontrol gibi bisey her sey yolundami mesajlar gidiyormu kimler burada gibisinden mustafa abimim dedigi dogru ama bu yonu de var. tabi mecburiyet yok lakin iyi oluyor
Çeşit bol az değil.. Beğeni 👍 beğendim değil zaten teşekkür ederim paylaşım veya mesaj için.
Beğeni genel adıyla demiştim ve eline sağlık da denebilir
Neyse bakalım
Ocak 10-15 arası takip edilebilir belki

Sinan abi sırt hareketi geliyo bizim 2-3 ocakta ki sistemde olsaydı şu an cm tahmini yapıyorduk
Sinan abi sırt hareketi geliyo bizim 2-3 ocakta ki sistemde olsaydı şu an cm tahmini yapıyorduk
Güzel dedin
Modeller kafayı yemiş gibi

Çok ufak değişim ihtimalleri mevcut etkisi çok olmaz sınırlı alan modellerini takip etmek lazım veya 25 km çözünürlük altındakileri
Gececi tayfa toplanalım yavaştan en kritik güncellemeye geldik bakalım neler olacak ![]()
Gece değilde sabah günceli önemli. En sağlam veriler 00Z ve 12Z'de.
Gece değilde sabah günceli önemli. En sağlam veriler 00Z ve 12Z'de.
Gece düzelme olursa sabahta düzelme olabilir hocam
GFS gece güncellemesine talibim müsade varsa