Kontrol fena değil model sonu
Kötü
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKontrol fena değil model sonu
Kötü
Kötü
Gfs den daha iyi en azından kıysından köşesinden bir şeyler almışız ama genel olarak o bakımdan iyi genel olarak balina kaçmış yine
Gfs den daha iyi en azından kıysından köşesinden bir şeyler almışız ama genel olarak o bakımdan iyi genel olarak balina kaçmış yine
Çooook uzak 2 senaryodan bahsediyoruz ama şöyle diyim;
Ana çıktıda en kötü ihtimalle yağış en iyi ihtimalle doğulayan ab alanları ile kar alırız. Kontrol çıktısı 2-3 kar tanesi kuzey kıyılara düşer sonra azor üstümüze yatar en az 1 hafta yer.
Çooook uzak 2 senaryodan bahsediyoruz ama şöyle diyim;
Ana çıktıda en kötü ihtimalle yağış en iyi ihtimalle doğulayan ab alanları ile kar alırız. Kontrol çıktısı 2-3 kar tanesi kuzey kıyılara düşer sonra azor üstümüze yatar en az 1 hafta yer.
Zaten polar vortex toparlanmaya gidecek gibi o zamanlarda o yüzden her türlü yüksek yicez ben genelleme yapmak adına öyle dedim bakalım daha çok var zaten 2 hafta sonrasını konuşmaya gerek yok daha çok sular akar
Gece Güncellemesi İçin Beklemedeyiz. İşte Olmasam Ben Atacaktım Güncellemeyi Ama İşteyim Maalesef 😊
Bu güncelleme birşeyler olacak gibi hissediyorum. Paylaşan var mı
Bu güncelleme birşeyler olacak gibi hissediyorum. Paylaşan var mı
Harun hoşgeldin.
Athena Çağrı Erdal abiler paylaşacak mısınız?
12h olarak başlıyım mı abiler
Yoksa 24h mi başlıyım
İlk yarı 12 sonrasında 24 yapabilirsin
12h olarak başlıyorum inşallah bol morlu ve yağışlı model olur BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HAYDİ BİSMİLLAH
Çağrı Erdal bende geldim, sıkıntı olunca haber ver abim.
Eline sağlık Çağrı Erdal
24h