GFS - ECMWF PAYLAŞIMI ( 2026 )
-
-
-
-
-
Azora yol yok
-
-
-
Gfs ile ecmwf genel olarak aynı ecmwf de azor yol bulabilse gfs gibi indirecek ama bir türlü izlanda izin vermiyor ecmwf aşırı negatif sunuyor çıktıyı
-
Düzelir umarım🤲🏻🤲🏻🤲🏻
-
-
-
Ay sonu sistem beklentilerinin aksine ben ay sonu ayın 25'i sonrası Afrika atağı olacağını düşünüyorum. Bu akşam modeller bunu görmeye başladı. Biraz ocak sonu sanki fazla abartıldı. Modeller bir anda beklentilerin tam tersi bir hale evrilebiliyor. Şimdi de böyle bir durum ortaya çıktı. Bu kışın da vasat ve vasat altı bir ortalamayla geçeceği az çok belli oldu diyebiliriz.
-
- Resmi Gönderi
Ay sonu sistem beklentilerinin aksine ben ay sonu ayın 25'i sonrası Afrika atağı olacağını düşünüyorum. Bu akşam modeller bunu görmeye başladı. Biraz ocak sonu sanki fazla abartıldı. Modeller bir anda beklentilerin tam tersi bir hale evrilebiliyor. Şimdi de böyle bir durum ortaya çıktı. Bu kışın da vasat ve vasat altı bir ortalamayla geçeceği az çok belli oldu diyebiliriz.
1 aralıktan beri vasat geçtiğini kanıtla şu an forumdan ayrılacağım
-
O izlanda o konumda aktif olduğu sürece sistem zor umarım gfs gibi gelir
-
Verilerle dediğini desteklermisin
-