• Ocak başında ve ortasında sistem aldık. Ay sonu ne yazık ki kuzey avrupaya gitti. Şubat ortasına dikkat çektik şimdi. Ocak sonu için üzgünüm ama belirttiğimiz tüm tarihlerde sistem aldık zaten yanıltıcı bir durum yok ortada.

Hocam çok sinirliyim yani iç bolgeler ollarak doğru düzgün kar allamadik rakim 1300 siz şimdi neredeyse 20 gün daha bir şey yok diyorsun aklımı yetirecem

• Ne saçmalıkği olacak sizi burda tutmak için hep tarih öteliyorlar buraya girmeniz icin

Biz buraya sistem için girmiyoruz ki ve bizi ve sizi burda zorla tutan yok

• Resmi Gönderi

Hocam çok sinirliyim yani iç bolgeler ollarak doğru düzgün kar allamadik rakim 1300 siz şimdi neredeyse 20 gün daha bir şey yok diyorsun aklımı yetirecem

Abim sinirlenme. Atmosfer bu. İnsan zorla bir şey yaptiramiyor. Geçen sene 1 defa kar görmemiştik. Şükür bu sene mesela şanslıydık Güneydoğu’da her sistemde kar goruyoruz. Insallah batı için de iç anadolu için de etkili olacak sistemler illaki gelecektir. Sükunetle takip edip takibin keyfini çıkarmamız lazım geçen senelerdeki gibi. Tabii sistem görmeden takip zor ama işaret edilen vakitleri takip edelim bence.

• İnsanlar bir bıkkınlık var.

Yıllarca doğru dürüst kar alamadı misal 2017 den beri avrupa yakası guney sahilleri ;gecen hafta 3 cm kar gördük o da 5 saat falan yerde anca kaldı.

Trakya desen acıların çocuğu gibi.

Arada bir 2022 var oda 6-10 cm arasi 1 günlük kar

Yaşı 10 yas olanlar istanbul güney sahillerinde kar nedir unuttular

• Resmi Gönderi

Ben kıyı kesimler adına konuşuyorum daha çok bu arada. İç kesimlerin topografyasına vs. hakim olmadığımdan ötürü , yanlış bilgi vermemek adına analizlerimin %99'u İstanbul ve çevresi adınadır..

• Ben kıyı kesimler adına konuşuyorum daha çok bu arada. İç kesimlerin topografyasına vs. hakim olmadığımdan ötürü , yanlış bilgi vermemek adına analizlerimin %99'u İstanbul ve çevresi adınadır..

Tamam hocam ama size zahmet tahminlerinizde yazarsanız sevinirim