Maşallah maşallah
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
wriscuttern devam ediyor. 13 cm civarı kar var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahutt bu sabah 10.20 uçağını iptal etmişler 😂
31 Aralık 12 ye kadar sistem başlamış olur herhalde değil mi
-
- Resmi Gönderi
16 cm ölçtüm şu an hiç girilmemiş bir yerde
-
16 cm ölçtüm şu an hiç girilmemiş bir yerde
Altından hızlı yükseliyor maşaallah 😂
Elinde metreyle konum konum geziyor bizler için Sahutt 🤓
-
- Resmi Gönderi
Kardan Gulyabani bulduk yurdun bahçesinde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bugünkü kar yagisinin sonuna geldik. Beklediğimden çok çok iyi kar aldık bugün şükür diyelim.
-
- Resmi Gönderi
Devamı 31’inde
-
- Resmi Gönderi
29 Aralık 2025
Sur / DiyarbakırThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Devamı 31’inde
biraz oyle gozukuyor -
- Resmi Gönderi
İlimiz genelinde etkisini sürdüren kar yağışı, buzlanma ve don olayları nedeniyle; vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin güvenliğinin sağlanması amacıyla 30 Aralık 2025 Salı günü (1 gün süreyle) il genelindeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitime ara verilmiştir.
Aynı gün, hamile ve engelli kamu personelimiz idari izinli sayılacaktır.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Muhtemelen bu hafta kar tatillerinden kimse okula gitmeyecek
-
Gfs ısrarla son saatlerde ısınma veriyor yağışın son demleri diyip geçmemek lazım 10mm yağış yağmura olarak düşecek diyor
-
- Resmi Gönderi
Yani biraz abartı olabilir ama ben hayatımda böyle soğuk görmedim. Yerdeki kar komple donmus 😶🌫️
-
- Resmi Gönderi
Yani biraz abartı olabilir ama ben hayatımda böyle soğuk görmedim. Yerdeki kar komple donmus 😶🌫️
soguk gercekten.ben dakikasi dakikasina takip ettim tamamen farkliydi bu tamamen her yer kar aldi ozellikle sogugun dip yaptigi patern in girdigi anda yagislarin miktarlari kalitesi rejimi profili neyi varsa 10 uzerinden 6-7 bu cok verimli bir sistem demek. ben ilk 5 ime yazarim ki kar gormedigim halde verilerden gordum.

-