Türkiye için kuvvetli rüzgar, ani gök gürültülü fırtına gibi aşırı hava olayları görülebilir.
Hayır benim istemediğim havalar ben bol bol güneş ve sıcaklık 🔥 istiyorum hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTürkiye için kuvvetli rüzgar, ani gök gürültülü fırtına gibi aşırı hava olayları görülebilir.
Abi senin troll olduğunu düşünüyorum artık. Kışın her yerde kar tutar sen ''kar bile yağmadı'' yazarsın. Yaz gelir çöl istersin, es kaza 45-50 derecelere çıksak ''benim bura neden 10 derece'' diyeceksin gibi hissediyorum...
Abi senin troll olduğunu düşünüyorum artık. Kışın her yerde kar tutar sen ''kar bile yağmadı'' yazarsın. Yaz gelir çöl istersin, es kaza 45-50 derecelere çıksak ''benim bura neden 10 derece'' diyeceksin gibi hissediyorum...
Ben olanı söylüyorum kardeşim ne yalan nede trol var çocuk yok karşında ben burda sadece isteğimi belirtiyorum
Ben olanı söylüyorum kardeşim ne yalan nede trol var çocuk yok karşında ben burda sadece isteğimi belirtiyorum
Peki 🙂
Sıcak kurak Ağustos
1 ay sonra kışın nasıl geçeceğine bakmaya başlarız
Gittikçe dahada güzelleşiyor
-qbo'ya geçiş yaptık
1 ay sonra kışın nasıl geçeceğine bakmaya başlarız
Klasiğimiz
Güçlü bir La Niña ihtimali var
Güçlü bir La Niña ihtimali var
Sanki bu sene el Nino bekleniyodu ne oldu da birden lâ nina oldu ben lâ ninacıyım zaten sevindim bu duruma.
-qbo + la nina örneği kışların ortalaması
Sanki bu sene el Nino bekleniyodu ne oldu da birden lâ nina oldu ben lâ ninacıyım zaten sevindim bu duruma.
Şu an Niño nötr fazda. Sonbahara doğru tekrar La Nina’ya doğru hareket ediyor. Boşver El Nino’dan bu sezon da uzak duralım. 🙂
Avrupa ve İngiltere'nin Temmuz ayının ortalarında bir başka sıcak hava dalgasına daha tanık olacağına dair artan model mutabakatına varılıyor.
Sıcaklığın ne kadar olacağı ise henüz belli değil.
Haziran 2025, küresel olarak kayıtlara geçen en sıcak üçüncü Haziran ayı oldu; kuzeybatı Avrupa ve Birleşik Krallık'ta önemli sıcaklık anomalileri görüldü.