- Resmi Gönderi
SON DAKİKA: Güneydoğu Avrupa'da son birkaç günde yeni aylık ve tüm zamanların rekorları kırıldı.
İngiltere şu ana kadar aşırı sıcaklardan uzak kalma konusunda nispeten şanslıydı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSON DAKİKA: Güneydoğu Avrupa'da son birkaç günde yeni aylık ve tüm zamanların rekorları kırıldı.
İngiltere şu ana kadar aşırı sıcaklardan uzak kalma konusunda nispeten şanslıydı.
koskoca mega kent diye adlandırılan istanbul da 1 haftadır sabahları kliması açık otobüse biniyorum akşamları hep kapalı inadına yapılıyor sanki ,sıcak günler geçti daha sıcak günler başlıyor .65 yaş üstü ve hastalığı olanların dışarı çıkmaması gerek.
haftaya lokal yağışlar var yangınlara bir nebze faydası olur
ECMWF Eyyam-ı Bahhur falan yok diyor.
ECMWF Eyyam-ı Bahhur falan yok diyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Türkiyede ne zamandan beri arapça hava olayları paylaşılıyor,türkçe kelimemiz yokmu ? saçmalık
Türkiyede ne zamandan beri arapça hava olayları paylaşılıyor,türkçe kelimemiz yokmu ? saçmalık
Meteorolojide birçok dil var mesele o mu ?😃
Pek anlamam ama sadece zonal rüzgarları oldığunu biliyorum bizim için kış için umarım iyi gider
Pek anlamam ama sadece zonal rüzgarları oldığunu biliyorum bizim için kış için umarım iyi gider
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu güney yarım kürenin görüntüsü
Kuzey yarım küre için atacak olursak zonal rüzgarların kuvvetlenmeye başladığını görebiliriz
Yani üst enlemlerde yavaştan sonbahar başlıyor
Bu güney yarım kürenin görüntüsü
Özür dilerim hocam kusura bakmayın bilmiyodum teşekkür ederim
Kuzey yarım küre için atacak olursak zonal rüzgarların kuvvetlenmeye başladığını görebiliriz
Yani üst enlemlerde yavaştan sonbahar başlıyor
Elinize sağlık hocam
Kuzey kutbundaki bir bölgenin diyagramı
Koyu kırmızı çizgiden mevsim normallerinin düştüğünü görebilirsiniz
AO
NAO