Bu kanal diğer YouTube kanalından ayrı olarak daha çok video ve haber nitelikli
Anlık kar yağışları olarak kullanılacaktır. Atıyorum Samsun'dan kar videosu veya Malatya'dan yağmur videosu ; hava durumu tahminleri
Aylık yayınlayacaktır ..
bilginize ...yukarıdaki YouTube linkinde olan kanal bu kanaldır . Resmî kanalımız ise ; @Can yönetici
Arkadaşımızın açtığı kanaldır O da kullanımdadır.
Kanal linkimiz ; havalarinsesi.com haber kanalı İçin ;https://www.youtube.com/channel/UCM4MXVyzP1nYHFtvgCsetSg
Havalarinsesi YouTube Haber Kanalı
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Erzurum 2017 Nisa'n ayında yağan kar dejavu olmuş -
-
Benimde bir youtube kanalım var 324 abone var oyun, bilgi videosu gibi şeyler paylaşıyorum ismini vermemi isterseniz yoruma yazabilirsiniz
-
Benimde bir youtube kanalım var 324 abone var oyun, bilgi videosu gibi şeyler paylaşıyorum ismini vermemi isterseniz yoruma yazabilirsiniz
Olabilir kardeşim link atabilirsin güzel videolar hazırlama yeteneğin varsa değerlendirebiliriz
-
ismi Samet Gedik HD ilk kanal
-
ismi Samet Gedik HD ilk kanal
Samet kardeşim kanalımıza iki kanala da abone olabilirsin ben senin kanala abone oldum biraz önce bilgin olsun
-
bende abone oldum videolarımı nasıl buldun
-
bende abone oldum videolarımı nasıl buldun
Gayet iyi oyun içerikli genel olarak sitemizin reklamını yapmak İçin gayet ideal bir kanalın var maşallah üyelerin bu işin meraklısı ise forUma bekleriz Samet kardeşim
-
3 abone benden @Sametgdkhd abim :thumbup: Abone sayısı da epey var maşallah. Hele kar videolarını da bekleriz.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Elinize emeğinize sağlık gençler :alkis:
-
Haydi Bismillah diyelim.. Elinize sağlık :alkis: :alkis:
-
Haydi Bismillah diyelim.. Elinize sağlık :alkis: :alkis:
Dayım Maşallah diyelim :catisma: :catisma: :catisma:
-
Dayım Maşallah diyelim :catisma: :catisma: :catisma:
Bir, 2 tecrübe konuşuyor :thumbup:
Maşallah görünür yaşanır öyle denir.
Bismillah bir şeye başlamadan denir :lol: :thumbsup: