Galatasaray’ı tebrik ederim çok büyük iş başardılar ama oynanan futbol hiç ümit vermedi, toparlanması ümidiyle başarılar dilerim 🫡
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Galatasaray grupta daha emin bir futbol oynaması gerekli, aksi halde işler biraz zor ama bir kaç hamle ve biraz toparlanma ile gruptan çıkma ihtimali var en aşağı çeyrek final oynaması temennisi ile ..
Fenerbahçe Galatasaray’a göre biraz daha kararlı futbol oynuyor daha etkin inşallah turu geçeriz. Adana ve Beşiktaş konusunda ise bakalım neler olacak göreceğiz. Beşiktaşın oynadığı Kiev biraz Türk takımlarına her ne kadar ters gelen bir takım olsa da bu sefer Beşiktaş inşallah turu zor da olsa alacaktır. Savaş ve kievin eski futbolcularının olmaması bunda etkin rol oynayabilir. Ama yine de dikkat etmek lazım Ukrayna takımları deplasmanda daha baskılı oynayabiliyor bunun örneklerini çokça gördük. Adanaspor eğer etkin oyununu gösterirse turu rahat geçecektir.
-
Herkesten tahmin bekleriz artık her torbadan 1er takım
-
Ben tahminimi yapayım
Napoli
Arsenal
PSV
Galatasaray
-
- Resmi Gönderi
Bayern Münih
Porto
Kopenhag
Galatasaray
-
Benfica
Manchester United
Lazio
Galatasaray
-
- Resmi Gönderi
City
Dortmund
Braga
Galatasaray
-
- Resmi Gönderi
Sarı kırmızılılar
Aslanlar
Cimbom
Galatasaray
-
- Resmi Gönderi
Bayern
Manchester United
Kopenhag
Galatasaray
-
Tasarımımız Hemen Gelsin
-
Bayern Münih
Porto
Kopenhag
Galatasaray
Porto hariç hepsi doğru tebrikler hocam
-
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Guruplara Kalan Fenerbahçe’yi Tebrik Ederim
-
- Resmi Gönderi
Porto hariç hepsi doğru tebrikler hocam
aslında bunları ödüle bağlamak gerekli grupta kimle eşleşir kimle karşılaşır soruları ile etkinlik yapabiliriz kazanana ödül verilebilir nasıl olur spor bakanım ( bunu kendim için demedim ben hariç
👍
-
aslında bunları ödüle bağlamak gerekli grupta kimle eşleşir kimle karşılaşır soruları ile etkinlik yapabiliriz kazanana ödül verilebilir nasıl olur spor bakanım ( bunu kendim için demedim ben hariç
👍
Önümüzde ki maçlara diyelim
-
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Guruplara Kalan Beşiktaş’ı Tebrik Ederim
-