Alınmayan Kerem attı golü dramatik bence
Alınmayan olduğuna emin miyiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAlınmayan Kerem attı golü dramatik bence
Maçla ilgili yorumu zaten Sahutt bir Fenerbahçeli olarak ekler. Ben sadece şunu demek istiyorum, Szymanski ne oynadı ???
Bilemem ama şunu biliyorum bu sene 3 Türk takımı olacak Şampiyonlar Liginde
Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan
Alınmayan Kerem attı golü dramatik bence
Alınamayan attı ve FB yine de maç öncesi kulüp ve oyuncuyla anlaştı haberleri var.
Gelirse iş yapar ama taraftarlar nasıl bakar FB yi dışarda bırakan golun sahibine
Zaten baştan yarı yarıya bölündü taraftarlar.
Maçla ilgili yorumu zaten Sahutt bir Fenerbahçeli olarak ekler. Ben sadece şunu demek istiyorum, Szymanski ne oynadı ???
Kerem haberleri çıktığından beri Kerem’in golüne elenme senaryoları kuruyordu taraftar. Tabii ki yaşayacağımızı biliyor gibiydik 🙂.
Net bir yorumum var . ALİ KOÇ İSTİFA.
Szymanski falan eleştirmeye sonra geçeriz.
Beşiktaş gitti Samsun Konferansa düştü bilmiyorum bu sene ülke puanı düşük çıkar gibi
Beşiktaş gitti Samsun Konferansa düştü bilmiyorum bu sene ülke puanı düşük çıkar gibi
Başakşehirde gidici
Bize her Lig,turnuva kulüpler bazında bir kaç gömlek büyük geliyor sanki.
Acizlik başka bir şey değil.Baska takımlara bakınca,kadro ve değeri olarak altımızda olan her takım gelir gider bizi eler geçer.
Biz ne yaşıyoruz ya….
Beşiktaş’ta Ole Gunnar Solskjaer dönemi sona erdi.
Bu maç özelinde diyecek söz yok. Avrupa liginden elendiği gün konferans ligi ile ilgili üst perdeden konuşuyordu, sonuç ?
Laussane’ye evinde elenmek…
Evet maalesef alt yazı ile TRT de gördüm
Bu maç özelinde diyecek söz yok. Avrupa liginden elendiği gün konferans ligi ile ilgili üst perdeden konuşuyordu, sonuç ?
Laussane’ye evinde elenmek…
Hocalar üst perdeden konuşmalı zaten, motive amaçlı.
Bu adama her şey dendi,o tip konuşma yapmazdı onu da yaptı motivasyon adına.
Morinho hariç onun bir rotası yok oda başka mesele
Herhangi bir iş yapılacağı zaman en önemli şey şeffaflık ve adalet. Bu iki unsur eksik olunca neyin ne olduğu er ya da geç ortaya çıkacaktır. Bunu bugün elenen takımlarımız için söylemedim.
Milyonlar harcıyoruz transferlere Kazakistan takımı gidiyor ŞL’ye bizim 1 takımımız var sadece. Ne desek boş. Zaten ülkedeki futbol ve siyaset ikliminden yeterince bıkmış insanlar olarak şu izlediklerimiz hiçbirimizin hoşuna gitmiyordur eminim.
Fenerbahçe’de umarım başkan ve hoca değişir ve alman , Brezilya ekolüne geri döneriz. Ben bu sezonu da kapsayacak şekilde Galatasaray’da bu şaşalı transfer sezonuna rağmen bir düşüş bekliyorum. Umarım geç kalınmaz . Bu iki sezonda Fenerbahçe’ye kupa ve kupalar lazım artık.