- Resmi Gönderi
Beklemediğimiz gibi başladı Bayern Münih PSG maçı.
Yine gol düellosu olacak gibi. Hemen PSG öne geçti maç 1-0.
PSG 6-4 toplamda öndeler.. Bakalım neler olacak.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBeklemediğimiz gibi başladı Bayern Münih PSG maçı.
Beklemediğimiz gibi başladı Bayern Münih PSG maçı.
kim çıkarsa çıksın Arsenale en az 5 tane sallasın. asıl final maçı zaten PSG Bayern UEFA'nın elinde olsa Arsenal ile Atletico maçını oynatmazdı belkide
kim çıkarsa çıksın Arsenale en az 5 tane sallasın. asıl final maçı zaten PSG Bayern UEFA'nın elinde olsa Arsenal ile Atletico maçını oynatmazdı belkide
Katılıyorum
Çabuk eşlesme oldu iki takım da finali hakediyor ama futbolun adaleti olmaz , yoktur yani.
Tek maç herşeye gebe.
Bayern ileri üçlüsü 101 gol bir tonda asiste imza atmışlar.. İnanılmaz rakamlar .. Güzel maç vesselam
Tuhaf maç olmuş
10 kişi birisi,8 kişi diğeri... Değişik bir sonuç ve oyuncusu sayısı
Beşiktaş'ta 2. Sergen Yalçın dönemi sona erdi.
Yeniden,bir kez daha İstanbul
TFF ligleri tescil ettiğini açıkladı (bence tuhaflık var)
İngiltere'de Southampton play-off finalinden ihraç edildi yerine Middlesbrough finale yükseltildi Hull City Middlesbrough ile karşılaşacak
1. Lig tescil edilmemiş henüz play-off finali oynanmadı diyedir muhtemelen
Aziz Yıldırım ile Hakan Safi arasında yapılacak seçimde bakalım neler olacak.
Hakan Safi nin kadrosu güçlü isimler ile süslenmiş adeta .Eski oyuncular,eski kalın Aziz Yıldırım destekçisi olanlar safi nin safında yer almışlar.
Bunu da kaybederse 3 olur ,Aziz Yıldırım'ın halini düşünemem böyle sonuç olursa.Ali Koç büyük ihtimalle Safi saflarını destekliyor ve yönlendiriyor.
Aziz Yıldırım ile Hakan Safi arasında yapılacak seçimde bakalım neler olacak.
Hakan Safi nin kadrosu güçlü isimler ile süslenmiş adeta .Eski oyuncular,eski kalın Aziz Yıldırım destekçisi olanlar safi nin safında yer almışlar.
Bunu da kaybederse 3 olur ,Aziz Yıldırım'ın halini düşünemem böyle sonuç olursa.Ali Koç büyük ihtimalle Safi saflarını destekliyor ve yönlendiriyor.
her sene seçim yapılması saçma geliyo bana Arsenal kaç senedir 2. oluyo Teknik Direktör bile aynı bu sene şampiyon oldular
her sene seçim yapılması saçma geliyo bana Arsenal kaç senedir 2. oluyo Teknik Direktör bile aynı bu sene şampiyon oldular
Taraftarın sabri kalmadı en önemli sebep bu. Güçlü bir yönetim şart. Güçlü yönetim ile birlikte iyi bir hoca da şart. Saha Fenerbahçe taraftarıni çok etkiliyor artik. Son dakikada yenilen goller vs. O yüzden iyi bir yönetim iyi bir hoca mücadeleci güçlü bir kadro kurulup şampiyon olmalı artik fener. safi - conte diyorlar . safiyi desteklemiyorum Aziz baskan karsisinda ama Conte ismi kafamı karıştırdı . Ama Safiden nasıl başkan olur onu bilemem
Büyük Yıldız, inanılmaz oyuncu Gabriel Sara dosyası...Daha önce yazmıştım ne kadar sıradan bir oyuncu olduğunu,hatta Türkiye de ona beş basan oyuncuların olduğunu..Yalan haberler ile adami bir türlü satamadık gitti.. İnşaallah alacaklar ama o fiyatlara alan salak olurmu bilmem.
İki sene evvel basladi yalanlar, millet kuyruğa girdi Sara için ..40-50 milyon Euro verecekler bile vardı,GS o fiyata satacaktı.
4 Ağustos 2024 te gelen adam 1 Kasım 2024 te gidiyor GS dan, o tarihte talipleri çok maşallah Sevilla, Real sociedad ve yanında da premier ligten de istiyorlar o ana kadar yaptığı 2 gol iki asist
15 Nisan 2025 sheffelt United alacak bu defa da.Adamlar 35 vermişler ama GS daha fazlasını istiyor denilmiş. 2 gol 6 asisti var
30 Nisan 2025 Manchester City temasa geçti Sara için,pep ille de Sara olacak demiş.41 maç 2 gol 8 asisti var
2 Mayıs 2025 zaten Manchester City talipmis de bir başka İngiliz devi de talip olmuş.Aston villa yanında bonus ise notingham forest,Everton,Volverhamtom da kuyrukta bekliyorlar ,40 milyon Euro istiyoruz yoksa olmaz
27 HAZİRAN 2025 İngilizler adamın peşini bırakmıyorlar mış..Leeds United, Aston villa amaaa biz Torrera ile uyumlu diye satmadık,
18 temmuz 2025 Sara Manchester United a gidiyor.en az 35 istedik almamışlar sanırım
2 Ağustos 2025 İngiliz kulüplerinden Sara ya pek çok talip var. Aston villa,Manchester City Everton ilk Notingham forest ciddi pazarlıklara başladılar 2 gol 10 asisti var
5 Ağustos 2025 İngiliz devi Manchester United resmi teklif yapmaya hazır.40 veren alır gider, almamışlar sanırım bu arada sırada bekleyenler Manchester City, Leeds United, Aston villa,volves, Notingham forest onlarda yakından ilgileniyorlarmış
2025 /23 Eylül de ise sürpriz teklifler almışız,ilgi mektupları gelmiş.3 premier ligt ekibi temas kurmuş,2 gol 11 asisti var.
14 Kasım 2025 veda ediyor,Rus ekipleri aşırı istekliler,ilgi gösteriyorlar.Gs yönetimi 20 milyon Euro seviyesinde gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak.
6 Aralık 2025 Leeds hocası alın demiş, GS yönetimi bu defa 20 verin alın demiş
8 Aralık 2025 İngilizler büyük iştahla kapıda sıradalar
16 Aralık 2025 premier ligten haber gelmiş, Notingham forest talip,GS nin bonservis kararını beklemeye başlamışlar,ara transferde Sara gidecek denmiş
23 Aralık 2025 flaş ayrılık, GS Sara ile yolları ayıracak,40 milyon Euro veren ile el sıkışılacak.Talipleri çok olan oyuncuyu satma kararı alındı.
7 Ocak 2026 Fulham kancayı atmış, aldı alacak..
15 Ocak 2026 net ayrılık duyuruldu,birde resmen duyurdular diye ibare var,komik. Fulham in teklif ettiği bonservis netlik kazanmadı demişler
8 Şubat 2026 Everton, Leeds United izlemeye geliyorlar denmiş.
17 Şubat 2026 Sao Paulo ya dönüş başlıyor
20 Şubat 2026 İngilizler kancayı taktı,masadaki bedel dudak uçuklattı.. Leeds United Sara yı kadrosuna katmak için harekete geçti bile, kapıyı 30 milyon Euro ile açıyoruz.
11 Mart 2026 çarpıcı bomba denmiş ama ayrıntılar tırı viri.
25 Mart 2026 milli takıma davet edilmesi sonucu yine İngilizler Sara yı kadrolarına katmak için harekete geçmişler Aston villa, Newcastle,brighton,brwndford,bournemouth devredeler
27 Mart 2026 bonservis bedeli 40 milyon Euro..Veren alır gider..Asla o paranın altına satılmayacak demiş GS yönetimi
2 Nisan 2026 Sara'ya 3 İngiliz devi talip,Rekor bonservis bedeli belirlendi. Manchester United ve Aston villa ciddi aday, 3 demişler iki kulüp yazmışlar 🙂
20 Nisan 2026 Eyvah Sara için geliyorlar, denmiş.
27 Nisan 2026 İtalyan Seri A dan Napoli radarına aldı.Listesnde ilk isim Sara.
4 Mayıs 2026 İngiltere'den iki takım ilgi gösteriyor( Aston villa, Newcastle), Sara için hareketlilik gitgide artıyor.Yonetim net tavrını koydu "değerine satılacak"denmiş.30 milyon Euro veren alır.
15 Mayıs 2026 Aston villa ve Everton un ilgilendiği oyuncu için GS yönetimi tarafından 35 milyon Euro deger biçiliyor
Sıkıldım atladığım çoktur,hatta aklımda kalan en önemli bomba denk gelmedi..Buraya yazmıştım PSG istiyor haberi denk gelmedi nedense, Juventus da vardı, Real de..Son haber ise Aston villa yine talip,buda bugünün haberi.
Efendim milli takıma çağrılmamış da değeri düşmüş.. Aston villa ya satılacak veya Everton,Seri A dan da taliplisi çok..Çok büyük ilgi görüyor Sara, Galatasaray yönetimi 40 milyon Euro altı olan teklifleri değerlendirmeye almayacak denilmiş.. Aston villa 30 inerse alacakmış..
Konu GS değil.. Kulüplerimiz tarafından Sıradan oyunculara verilen deli paralar,yalan, yanlış ve yanlı medya