HAVA Hikayeler Ve Anılar

• Ne değildir ki? Dünya cehheneminde azabını dindiren 6 aylık süreç vardır. Eylül ortaklarından itibaren başlayıp aralığa kadar üşütücü bir poyraz ve gri gökyüzü eşlik eder hayatımıza. Ve asıl Sevda başlayacaktı aralık ayında, estikçe soğuk karayel suratına, Ferahlayacaktı gönlün. bir ocak ortası gecesi hiç uyandın mı lodos fırtınasının sesine? pencere kenarından uğultuları dinleyerek derin derin düşündün mü? Kışı neden seviyorum biliyor musun? çünkü Tanrı'nın yarattığı yağmuru seviyorum, Kar' I seviyorum. Aslında yalnız değilsin. Tanrı'nın sana verdiği güzellikleri düşün. Yağarken yağmur hiç mutlu olmadın mı? Yağarken kar yaşadığını tekrar hatırlamadın mı? Küçük mutluluklar büyük dertleri unutturur, büyük dertler unutulursa başarının anahtarı açılır.

• yaşam amacım yok. Ama neden? çünkü herkes umutlarımı çaldı. Değer verdiğim her şey elimden kayıp gitti. Her şeyini kaybetmiş biri olarak söyleyin bana. Bu çıkmazın içinden nasıl bir şeyleri başarmak için hedef koyabilirim. belki bedenen özgürüm ama zihnim, ruhum ölene kadar sürecek bir hapiste

• Resmi Gönderi

yaşam amacım yok. Ama neden? çünkü herkes umutlarımı çaldı. Değer verdiğim her şey elimden kayıp gitti. Her şeyini kaybetmiş biri olarak söyleyin bana. Bu çıkmazın içinden nasıl bir şeyleri başarmak için hedef koyabilirim. belki bedenen özgürüm ama zihnim, ruhum ölene kadar sürecek bir hapiste

Sanki pes etmiş gibisin,sen yön vereceksin hayatına,kimse senin yerine karar alamaz Yusuf. Kimse senden bir şey de çalamaz