Eğer ECM gibi gelirse yağışın başladığı gün avcılarda kuzenimin nişanında olucam  ![]()
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
- 

CAN  - 

19 Ocak 2020 21:14  - 

Kapalı  
- 

- 

- 

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sıcaklık -2 dereceye düştü
 - 

Az önce dışarıdan geldim, yerlerdeki hafif ıslak yerler buz
 - 

- Resmi Gönderi

Az önce dışarıdan geldim, yerlerdeki hafif ıslak yerler buz
aman dikkat et düşme

- 

aman dikkat et düşme

Bir soğukçu asla buzda düşmez, düşersede vardır bir bildiği

- 

- Resmi Gönderi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.  - 

Yarın akşam- Çarşamba İstanbul radar (temsili)
Skew-t Sarıyer açıklarına ait. Boğaz ve Anadolu ağırlıklı , Fakat B.çekmece gölünün doğusuna kadar Avrupa yakasının da DEK yağışlarından etkilenmesini bekliyorum. DEK yağışları çok kuvvetli olacak. Bant yakalayan yer rakım fark etmeksizin tatmin edici örtü alacaktır.
 - 

Oluşan Dek bantlarındaki bulutların tepe yüksekliği 5.5-6km arası olur. Sarı-Turuncu skalada kütle görmemiz mümkün. Yüksek ihtimalle gök gürültüsü de eşlik edecek kar yağışına
 - 

ECMWF sıcak çıktı gibi durmuyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.  - 

ECMWF sıcak çıktı gibi durmuyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Soğuturuz

- 

Oluşan Dek bantlarındaki bulutların tepe yüksekliği 5.5-6km arası olur. Sarı-Turuncu skalada kütle görmemiz mümkün. Yüksek ihtimalle gök gürültüsü de eşlik edecek kar yağışına
Dewpoint ile sıcaklık tam olarak birbirine yakin değil sıkıntı çıkarmaz degilmi
 - 

- Resmi Gönderi

GFS

- 

- Resmi Gönderi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Maşallah
 - 

-