- Resmi Gönderi

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arkasındaki vurur bizi wriscuttern
Hocam bu hangi site
Hocam bu hangi site
Mgm nin kendi uygulaması play store dan indirdim
7 8 yaşlarında çocuklar okulun bahçeside dopdolu kar kardan adam yapmışlardı taşıyorlardı
Ben 2017’de minnak bir tane yapıp buzluğa atmıştım :D
Dün sabah bakkala giderken ilk kartopu savaşımı yaptım bu sene devamını bekliyorum bakam
Dün sabah bakkala giderken ilk kartopu savaşımı yaptım bu sene devamını bekliyorum bakam
Bırak konuşmayı geloooooo hava bulutlandı ![]()
Şimdi bu kadar mıydı diyen arkadaşlar olacak onlar için yarın sabah bu gece aralığında bir sürprizimiz var bir bakmışsın yarın sabah 9 da kahvaltına kalktığında bilek boyunu aşan kar .
kim atmamıştı ki ben annemden azar yemiştim 2006 da :D ozaman buzdolabında ne var ne yok kaldırıp dışarı koymuştum içini kar doldurmuştum malum dayak ta yemiştim :D
Esenler 50 cm oldumu =D:-D
En azından senin tahminin geçmiştir zaten geçecekte bu akşam sen onu x3 yap kim bilir belki gök delinecek yarın sabaha.
En azından senin tahminin geçmiştir zaten geçecekte bu akşam sen onu x3 yap kim bilir belki gök delinecek yarın sabaha.
İnşallah yanılırım.
Eren bey kapımın önü ve balkonumda kar tutar mı ? Kaç cm olur ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Eren bey kapımın önü ve balkonumda kar tutar mı ? Kaç cm olur ?
Şimdi rivayet edildiğine göre sen yarın sabah kalkınca kapının önü en az 15-20 cm olmalı
Kaldı 47 cm hadi esenler :kas: ![]()
Yarın sabah-öğlen esenlerde +15 cm yapar