- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
- 
						CAN 
- 
					19 Ocak 2020 21:14 
- 

Kapalı 
- 

- 
			Son durum nedir arkadaşlar? Bazı sitelerdeki bilgi kirliliginden ya da haset-fesat kokan yazılardan gerçek durumu öğrenemiyoruz. Yok "Avrupa aldı şimdi sira bizde", yok "Bermuda kaptirmaz" vs ergen yazışmaları. 
- 
			Son durum nedir arkadaşlar? Bazı sitelerdeki bilgi kirliliginden ya da haset-fesat kokan yazılardan gerçek durumu öğrenemiyoruz. Yok "Avrupa aldı şimdi sira bizde", yok "Bermuda kaptirmaz" vs ergen yazışmaları. İnşallah 2 tarafta alamazda hepsi batı karadenize gelir bende bir sinirlendim çünkü 
- 
			İnşallah 2 tarafta alamazda hepsi batı karadenize gelir bende bir sinirlendim çünkü Valla benim de öyle diyesim var artık. 
- 
			- Resmi Gönderi
 İnşallah 2 tarafta alamazda hepsi batı karadenize gelir bende bir sinirlendim çünkü Öyle bir şey olmayacak. 
- 
			inş yağmaz aynen bu ne seviyesizliktir ya yok sızın yok bızım zaten yağmasın bıze o kadar 1 metre yagsın sızede ekmek bulamayıca bar bar bağırırlar 
- 
			Öyle bir şey olmayacak. İnşallah olur 🙂 
- 
			Esenyurt ? 
- 
			beykoz kac cm olur sabahtan beri yağıyo 
- 
			Erimezse eğer bir kütle geliyor bakalım ne olacak 
- 
			Doğulamış bu resmen… 
- 
			Beykoz sahil anlık The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Yeşil kütle ile efsanevi bir yağış alıyoruz The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			Bİz hala güneşli hiç birşey yok az bişey kar vardı oda eridi çok kötü bi sistem oldu bizim için 
- 
			moderatör yas kac 
-