Bu sistemde yine diyorum 200m üstü saf kar altı sulu kar gece saf kar örtü de yapar bence
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Sistemin az daha güçlenme ihtimali var mıdır acaba?
150 m üstü Anadolu yakasında yağış güzel olursa, iş yapar dıyorum bakalım hayırlısı..
-
Selamlar, o kadar örtü olması için tipi şeklinde durmaksızın yağması lazım, yağış miktarının tek kütlede düşmesi.
fakat öyle olmuyor zamana yayılarak iniyor, 15 cm üstünde bir örtü olur gibi
Hüseyin oztel den aldığım bilgi mesaj ona ait Bursa için kendi konumum adına 310m rakim
-
Selamlar, o kadar örtü olması için tipi şeklinde durmaksızın yağması lazım, yağış miktarının tek kütlede düşmesi.
fakat öyle olmuyor zamana yayılarak iniyor, 15 cm üstünde bir örtü olur gibi
Hüseyin oztel den aldığım bilgi mesaj ona ait Bursa için kendi konumum adına 310m rakim
bizim için coşma vakti geldi artık. ❄️ 300-400 lü rakımın hakkını verelim dimi
-
-
-
Yaz oraji gibi oldu tuzla 3 tane şimşek ortalik mosmor
-
IMG_8795.pngpazartesi kar🙃🙃 2 güne nasıl yağmura çeviriyor bakalım
-
siren sesleri geliyor sanırım yıldırım düştü
-
28-31 Ocak arası beklenen sistemcikte en önemli avantaj 500 hpa değerleri İstanbul için. Bu senenin en iyi 500 hpa değerleri sanırım. Yağmur, graupel, kky ve kar yağışının aynı gün içinde değişmeli olarak görüleceği ilginç bir sistem diyebiliriz. Bu ufak sistemin yağış cinsini belirleyecek en önemli etkenlerden biri de alt seviye bileşen rüzgarları. Sınırlı alan modellerinde bileşen rüzgarlarına dikkat edip ona göre kar beklentisine girebilirsiniz. Aydos dışında kaliteli ve yüksek miktarda kar görmek isteyenler Anadolu yakasında Beykoz, Polonez , Avrupa yakasında ise Binkılıç, Yassıören, Akalan taraflarına seyahat gerçekleştirebilir.
Düzeltme: Bileşen rüzgarlarının yağış cinsini belirlemesi derken yer sıcaklığa etkisi vurgulanmıştır.
-
- Resmi Gönderi
tengizman eline sağlık 👏
-
Ben istanbula kar beklemiyorum beşiktaşta veya üsküdarda gezerken akşama doğru kara döner ardından graupel,yağmur rakım sistemi diyebiliriz ama yarın güncellerim bu yazıyı.
-
Esenlere arada 1 2 graupel yağar sistem biter
-
- Resmi Gönderi
Esenlere arada 1 2 graupel yağar sistem biter
-
Ben istanbula kar beklemiyorum beşiktaşta veya üsküdarda gezerken akşama doğru kara döner ardından graupel,yağmur rakım sistemi diyebiliriz ama yarın güncellerim bu yazıyı.
Her türlü platformun amatör tahmincileri kar bekliyor ilk defa senden okudum böyle bir tahmini eren şaka olmasın bu ki zaten bende kar bekliyorum 😀😀😎
-