Açık yeşil kütleyi 10 metre falanla kaçırdım sanırım tam dibimden geçerken hava kapkara oldu ama hiç bir şey yağmadı
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
- 
						CAN 
- 
					19 Ocak 2020 21:14 
- 

Kapalı 
- 

- 

- 
			Tekrardan büyük kütle geliyor ama hava şimdi güneşli. Birazdan yoğun yağacak. 30 dk içinde gelir galiba 
- 
			 Model bizimle kafa bulmuş yine!. 
- 
			boğaz hattında sadece bir tane dek yakaladık şuan bir sağlam dek yakalarsak yüksek ihtimal graupelle başlar ve iyi bir zemin hazırlar tutabilir gibime geliyo 
- 
			 Enkaya bakın yerlerde kar olmasa orajlı bir yaz havası derdim 
- 
			Model bizimle kafa bulmuş yine!. Bu sistem bitene kadar bakmam zaten modellere 
- 
			 Enkaya bakın yerlerde kar olmasa orajlı bir yaz havası derdim İşte tam bu kütleyi sıyırdım kapkara oldu heryer ama 1 tane düşmedi kar 
- 
			Başladı burda kar grapuel yada buz gibi yağıyor sanki 
- 
			heh bu sefer vurabilir beni hemde sarı kütle işe daha kütle tam girmeden sıcaklık 2.5 dan 1.5 a düştü The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geniş bir kütle yaklaşıyor Arnavutköy'ü vurur büyük ihtimal 
- 
			ya şaka mı bu gene sıyırdım hemde sarı kütleyi of of 
- 
			aksama cephe yağışı kacta gjris yapacak dek ne denli gelicek soguk çekirdek kaç gibi etkili olacak sayin kar sever arkadaslar 
- 
			cephe yağışı yok kardeşim bundan sora dek var 
- 
			- Resmi Gönderi
 Yarın akşam Oklüzyon destekli DEK geçişleri var çok kuvvetli yağışlara sebep olabilir. Onun dışında da sadece DEK geçişleri devam edecek. 
-