Allah öyle istemiş
Of ya ne kadar şanssızım ya hiç bişey yolunda gitmiyo ya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAllah öyle istemiş
esenlerde kar başladı
Az daha sabır.
Daha önce de var dediler cevap olarak ustalar.
Bugün seninde elini öper İNŞALLAH
Pazar a kadar ara ara var görünüyor Karamürsel de
Kocaeli’ye radarda gözüken bişey varmı acaba ben bakıyorum ama anlamıyorum pek fazla
Herkese selamlar yağmurlu bir günden havalarinsesi.com/attachment/7727/
Kocaeli’ye radarda gözüken bişey varmı acaba ben bakıyorum ama anlamıyorum pek fazla
Yok kardeşim etrafınız sarılmış sadece sizede uğrar akşam merak etme?
Yok kardeşim etrafınız sarılmış sadece sizede uğrar akşam merak etme?
Ustam banada gösterirmisin ya ben hiç anlamıyorum ya hangisi kar bulutları felan
CAN hocam dm bakar mısınız?
Ustam banada gösterirmisin ya ben hiç anlamıyorum ya hangisi kar bulutları felan
Radara gir bak mavi olan bulutlar kar yeşiller yağmur ama yeşiller biraz koyu olursa oda kar oluyor
Arkadaşlar Radarda mavi yeşil kar diye bir şey yok. Sıcaklık uygunsa kar yağar radarda maviden yeşile-sarıya gittikçe yağış yoğunlaşır.
Evet hocam. Maviler bulut çisneti diye geçiyor. Yeşil hafif yağmur, koyu yeşil ve sarı kuvvetli yağmur, kırmızı, mor ve gri şiddetli sağanak, dolu diye geçiyor
bi 2 gün önce bir alman meteorolog,avrupadaki kış bitti sayılır diye bir röportaj verdi,
umarım bizimki daha yeni başlıyordur
Daha radar yorumlamaya bilmeyenler mi var gerçi radar yorumlama diye bisey de yok ?
Daha radar yorumlamaya bilmeyenler mi var gerçi radar yorumlama diye bisey de yok ?
Bilmeyenler tabi ki olur..
Yardımcı olalım, herkes herşeyi bilecek diye bişey yok abim.
Yardımcı olursanız sevinirim
Yazın açıklayın.Paylasin
Cuma akşamını sabırsızlıkla bekliyorum özellikle cumartesi sabahı uyandığımda o 12 cm lik sürprizi