Arkadaşlad İzmit merkeez yerler dahil felaket müthiş
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
- 

- 
			EnesKeskin dilenmek gibi olmasın da bize de gönder Allah rızası için. Ayıptır söylemesi iki gündür biraz verem olduk da =D 
- 
			Abi sonuna kadar dekçiyim,efsane bişey bu. 
- 
			Arkadaşlad İzmit merkeez yerler dahil felaket müthiş Allah devamını erdirsin 4-5 defa böyle kütle yakalasak efsaneye evrilir sistem. 
- 
			Abi sonuna kadar dekçiyim,efsane bişey bu. Vallaha bende dibine kadar ? 
- 
			EnesKeskin dilenmek gibi olmasın da bize de gönder Allah rızası için. Ayıptır söylemesi iki gündür biraz verem olduk da =D Kardeşim kusura bakma ama merkez de hicbirsey yoktu şuan olmaz fazla fazla yağarsa kiraz ginderirim ??☺️☺️☺️ 200 metre rakım 60xm Ken burda kar yoktu hakettim bence 
- 
			Kardeşim kusura bakma ama merkez de hicbirsey yoktu şuan olmaz fazla fazla yağarsa kiraz ginderirim ??☺️☺️☺️ 200 metre rakım 60xm Ken burda kar yoktu hakettim bence Öyle olsun =D 
- 
			Bastırdı be hemde rüzgarla. Hemen beyazlatmaya başladı  
- 
			Balıkesir dekten yıkılıyor  
- 
			Kısa sürdü 
- 
			Balıkesir dekten yıkılıyor  Hocam İzmit'te kesildi dekler tam şehrin üstüne gelimce eriyor kütle sebebi nedir acaba 
- 
			bursa 24 saattir çok bulutlu ? gün içinde 5 yada 6 tane kar atıştırdı o kadar kuru ayaz başka birşey yok 
- 
			Ömer hocam DEK bantlarının durumu şu an radarda görünenden daha yoğun ve daha geniş alanları kapsayacak şekilde olacak mı yoksa şu anki kadar mı devam edecek? 
- 
			ula dekler marmarayı aşıp balıkesir bursayı vuruyor ben istanbul boğaz hattında bugün 10 dk dek yağışı aldım  
- 
			Ömer hocam DEK bantlarının durumu şu an radarda görünenden daha yoğun ve daha geniş alanları kapsayacak şekilde olacak mı yoksa şu anki kadar mı devam edecek? Daha yoğun bekliyorum 
-