Marmara Bölgesi Yorum Konusu

• Resmi Gönderi

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Yağışın kesilmesiyle beraber sıcaklık artışa geçti, buna güneyli rüzgarlar değil mevcut olan 850 hpa sıcaklığı sebep oldu. Eğer ki bugün yağış olmasaydı sıcaklık 8-9 derece civarında olacaktı. Yağışlı hava sıcaklığı olabildiğince düşük tuttu ve beklenenden daha düşük sıcaklıklar gerçekleşti.. Öte yandan sürpriz kar yağışlarıyla beraber kendisini kanıtlayan bir sistem oldu böylesi bir daha ne zaman gelir bilmem.

• Kış geldi sistemler belirdi derken artık bu konumuzuda boş bırakmayacağız. Yks'ye hazırlandığımdan vaktim fazla olmuyor ama akşam en azından müsait olabiliyorum. Buradanda aktif paylaşımlar yapacağız artık. Herkese hayırlı akşamlar. Bol bereketli sezonlar dilerim. <3

• Resmi Gönderi

Kış geldi sistemler belirdi derken artık bu konumuzuda boş bırakmayacağız. Yks'ye hazırlandığımdan vaktim fazla olmuyor ama akşam en azından müsait olabiliyorum. Buradanda aktif paylaşımlar yapacağız artık. Herkese hayırlı akşamlar. Bol bereketli sezonlar dilerim. <3

Haydi bismillah diyelim ustam.. İnşaallah beklediğimiz havalar bizi mutlu edecektir bu sene ..

:alkıs:

• Kocaeli pazartesi gecesi deniz etkili kar yağışı alacak

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Gece 00:00 civarında hava sıcaklığının 3 derece civarında olduğunu ve rüzgar yönününde karayel olduğunu görüyoruz.

• Rüzgar yağışın olduğu gece biraz kuvvetli esiyor. Şuan için kocaelinin iç kesimleri hariç diğer yerlerinde tipi görülebilir anlık olarak çimenlerin beyazladığını görebiliriz ama kar tutmaz.