- Resmi Gönderi
Eyvah yahu cam catladi yıldırımdan bu nedir 🫣
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEyvah yahu cam catladi yıldırımdan bu nedir 🫣
Bir tane yakaladım. Sallıyor bildiğin 🤦
Geç kalsakta , geçmiş olsun abim..Kaza bela vermeden yağsın tüm yurtta,deprem de ayrı bir olay.. Balıkesir çok hareketli,Allah korusun
Geç kalsakta , geçmiş olsun abim..Kaza bela vermeden yağsın tüm yurtta,deprem de ayrı bir olay.. Balıkesir çok hareketli,Allah korusun
Saol abi. Bu aralar hiç durmuyor hergun sallaniyoruz en 1-2 kere. Tabi hissetmedim lerini Z çok daha fazla. Ama artık alıştık Balıkesir halkı olarak deprem çok normallesti her an oluyor.
23 kasım oldu kartepeye 1 tane kar tanesi düşmedi daha
balikesir merkezde gok gurultuleri basladi. depremsiz insallah

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
yagdi gecti ustumuzden yollarda su birikintisi oldu
İstanbul'da sağanak var tam iş cikis saatine denk gelmesi kötü oldu
gun boyu yagdi balikesirde saganak gecisleri oldu. kasim ayi sistemi gibi hava kapali yagdi yagacak ne yagar ne yagmaz ama sabaha karsi guzel yagdi sayilir dun
gun boyu yagdi balikesirde saganak gecisleri oldu. kasim ayi sistemi gibi hava kapali yagdi yagacak ne yagar ne yagmaz ama sabaha karsi guzel yagdi sayilir dun
Bereketli olsun Kral.
Bereketli olsun Kral.
bereketimiz artsin memleket olarak ustad...
bu sezon basi hep biz aldik yagisi soguklar gelince hadi simdi diger taraflara yagayim der beni es gecerse iyi olmayacak ![]()
bu sene durmadi hic bu 3. sel edremitte. ne varsa yagdi korfeze...
bu arada haberdeki olta olayi eglence degil orasi orjan su bastiktan sonra cuvalla levrek toplar halk ki bende ilk levregimi orada elimle yakaladim. su birikintilerinden. balik olmasi cok muhtemel. doldurma ve kurutulma yoluyla elde edilmis yerler orasi 100 sene evvel tatli suyun besledigi suydu. hatta daha ben cocukken cogu yeri sazlikti doldular oralari tapuladilar sattilar simdi depremde ne olacak. 85 km lik ayvacik fayinin en ucu burasi ?
cogu felaketten bizler sorumluyuz...
![]()
![]()
Bu arada çok soğuk bir hava var. Yağış çekildiği için hava açtı. Kuvvetli ayaz etkili.