- Resmi Gönderi
Merhaba, inegöl içinde bir yorum alabilir miyim ustalardan. Çocuklar dört gözle kar bekliyorlar. şimdiden teşekkür ederim.
Çocukların beklediğine deyecek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerhaba, inegöl içinde bir yorum alabilir miyim ustalardan. Çocuklar dört gözle kar bekliyorlar. şimdiden teşekkür ederim.
Çocukların beklediğine deyecek
Artık şöyle düşünmeye başladım ckale Trakya adına sistemler kar gösterir son 1 2 gün kala bozar hevesimiz kursağımızda kalır yıllardır böyle gelmiş böyle gider 😂
Ocak başı bizim için güzel olacak gibi hocam. Bu sefer ibre dönecek:))
Ocak başı bizim için güzel olacak gibi hocam. Bu sefer ibre dönecek:))
İnşallah benimde temennim o yonde ama artık beklentimi dusuk tutuyorum hayal kırıklığına uğramamak icin umarım en güzel sekilde gelir
İnşallah benimde temennim o yonde ama artık beklentimi dusuk tutuyorum hayal kırıklığına uğramamak icin umarım en güzel sekilde gelir
Doğru olan o zaten efsane gelir gömer geçer eyvallah zaten istediğimiz o yönde:)
Çanakkale nasıl?
Çanakkale nasıl?
Gfs ye göre Kar var halen
merhabalar gfs ile ecmwf arasında neden bu kadar fark var gfs istanbula kar verirken ecmwf yok dio orta vade için niye böyle oldu İstanbulda kar olasılığı devam ediyormu
merhabalar gfs ile ecmwf arasında neden bu kadar fark var gfs istanbula kar verirken ecmwf yok dio orta vade için niye böyle oldu İstanbulda kar olasılığı devam ediyormu
Devam ediyor garanti olarak havada göreceğiz ancak cm tahmini mümkün değil henüz
Marmara Bölgesi'nin tamamı kar için Ocak ayını beklemeli bence. Aralık sonuna kadar doğusu dışında pek kar hareketi yok