Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi

ozledik yahu cagri birde bu son 1 haftalik surecin karisikligi cok yordu.
hirpalandik acisini cikaralim artik. -
ozledik yahu cagri birde bu son 1 haftalik surecin karisikligi cok yordu.
hirpalandik acisini cikaralim artik.İnşallah abi ya inşallah bol bol çıkarırız
-
icon İstanbul Kocaeli Sakarya için vortex verdi diyorlar
-
- Resmi Gönderi
derler. vardirda.
suanki tabloda hersey mumkun.TRAKYA kirklareli civari kimse varmi ? ozellikle guneyi yuksek kesimleri.
aksam ki geciste orada bir surpriz olabilir. -
- Resmi Gönderi
bak bu andan itibaren hic bir sey net degil hocam.
18h tempThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
gercekten +18
-
Karadenize-45
İstanbula-42 oturcakmış
2022 den daha kuvvetli soğuk varmış öyle gördüm ben illaki uzman hocalarımızda o gönderiyi görmüşlerdir belki
-
- Resmi Gönderi
Karadenize-45
İstanbula-42 oturcakmış
2022 den daha kuvvetli soğuk varmış öyle gördüm ben illaki uzman hocalarımızda o gönderiyi görmüşlerdir belki
evet oyle zaten -46-48 lerden destek alip inen bir extrem -42 lik cekirdegimiz var.
ben gonderiyi anlamadim tam ?
site ici degilse cokda onemli degil ustat. istanbul/pendik desin bu aksamki cephe gecisinde biraz sicaklik problemi var gibi. ama yilbasi gecesi tepki ab si olusursa uygun konumda yeni yilinin ilk 24saatinde guzel anilarin olur
bol bol foto atarsin. -
- Resmi Gönderi
Karadenize-45
İstanbula-42 oturcakmış
-
evet oyle zaten -46-48 lerden destek alip inen bir extrem -42 lik cekirdegimiz var.
ben gonderiyi anlamadim tam ?
site ici degilse cokda onemli degil ustat. istanbul/pendik desin bu aksamki cephe gecisinde biraz sicaklik problemi var gibi. ama yilbasi gecesi tepki ab si olusursa uygun konumda yeni yilinin ilk 24saatinde guzel anilarin olur
bol bol foto atarsin.ben sahildeyim abi ordan pek beklentim yok tuzla 80 rakıma çıkacaz inşallah ordan da ne koparabilirsek hayırlısı bakalım
-
- Resmi Gönderi
ben sahildeyim abi ordan pek beklentim yok tuzla 80 rakıma çıkacaz inşallah ordan da ne koparabilirsek hayırlısı bakalım
tepki ab patlarsa uygun bir yerde bu yukari seviye alcagi olur buyuk ihtimal ile gecmiste karadenizin batisinda istanbul ustlerinde yada zonguldak duzce aciklarin dan senin konumuna kar birakacak ull ler gorduk. bunlar karadenize ozel bizim milli ab lerimiz.
cesitleri var. bazen kanca yakalar takilir bir konuma saatler icerisinde 1 ayda aldigi yagisi birakir hat boyunca.
durum musait ismail patlasin bakalimda sana denk gelirse deniz kenari noluyor bir gorelim.
-
Kocaeli Sakarya hattı için durumlar güzel gibi. Örtü görülür dimi merkezlerinde
-