Marmara Bölgesi Yorum Konusu

• Ecmwfnin cumartesi öğlen gölcükte beklediği sıcaklık 18 derece. Hırka giyilir bu havada

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Kocaeli/Gölcük'te yaşayan varmı? DEK konusunda ve genel anlamda kar/yağmur konusunda nasıl bir şehir? Eylül ayı itibariyle büyük bi ihtimalle üniversite için oraya geleceğimde 😀

• Resmi Gönderi

Kocaeli/Gölcük'te yaşayan varmı? DEK konusunda ve genel anlamda kar/yağmur konusunda nasıl bir şehir? Eylül ayı itibariyle büyük bi ihtimalle üniversite için oraya geleceğimde 😀

kocaeli dek icin ulkemizedeki en avantajli bir kac sehirden bir tanesidir. golcukte bir o kadar sanssizdir. biraz mikroklima da var oralarda billdigim kadariyla yalovada yetismeyen narenciye yok arti kivi vs. ama bu demek degildirki her zaman boyle olacak.

soyle dusun bence aksiyon olan yerlere cok yakin kuneybatinda uludag kuzeyinde kartepe hemen dogunda bolu daglar istedigin zaman ulasabilicegin yerler var :)

• kocaeli dek icin ulkemizedeki en avantajli bir kac sehirden bir tanesidir. golcukte bir o kadar sanssizdir. biraz mikroklima da var oralarda billdigim kadariyla yalovada yetismeyen narenciye yok arti kivi vs. ama bu demek degildirki her zaman boyle olacak.

soyle dusun bence aksiyon olan yerlere cok yakin kuneybatinda uludag kuzeyinde kartepe hemen dogunda bolu daglar istedigin zaman ulasabilicegin yerler var :)

normalde Bursa/Osmangazi'de yaşıyorum hocam burası da şanssız dek konusunda demekki kaderim bu 😂 En fazla Bursa'da nasıl hep Uludağ'a gidiyorsam oradada Kartepe 'ye gideceğim galiba artık yapacak bişey yok . bilgilendirme için çok sağolun bu arada 🙏🏼🙏🏼

• normalde Bursa/Osmangazi'de yaşıyorum hocam burası da şanssız dek konusunda demekki kaderim bu 😂 En fazla Bursa'da nasıl hep Uludağ'a gidiyorsam oradada Kartepe 'ye gideceğim galiba artık yapacak bişey yok . bilgilendirme için çok sağolun bu arada 🙏🏼🙏🏼

Alperen gölcük bazı seneler şanslı bazı seneler şanssız. Ne kadar engelde olsa şartlar uygun olunca çok iyi işler çıkarır. Onun dışında samanlı dağları felan derken kafayı yedirtecek derecede kütle erimeleri olabiliyor. Bende gölcükteyim

• Alperen gölcük bazı seneler şanslı bazı seneler şanssız. Ne kadar engelde olsa şartlar uygun olunca çok iyi işler çıkarır. Onun dışında samanlı dağları felan derken kafayı yedirtecek derecede kütle erimeleri olabiliyor. Bende gölcükteyim

Teşekkürler bilgilendirme için 🙏🏼 umarım güzel olur 2027 kışı

• Ben hayatımda yazın böyle bir şey görmedim. Hem koş yağmuru gibi uzun süreli yağış var hemde kuvvetli.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Şu kısım dikkat çekiyor. Genişleme e

Ve güçlenmeye yaparsa bu sistemin en güçlü kütlesi olabilir.

• Resmi Gönderi

normalde Bursa/Osmangazi'de yaşıyorum hocam burası da şanssız dek konusunda demekki kaderim bu 😂 En fazla Bursa'da nasıl hep Uludağ'a gidiyorsam oradada Kartepe 'ye gideceğim galiba artık yapacak bişey yok . bilgilendirme için çok sağolun bu arada 🙏🏼🙏🏼

bursayi dekli sistemde bati karadeniz, kocaeli ardina direk yazarim lakin golcukte sicaklik yettigi zaman yagis rejimi gucludur.