İŞTE DURANT'İN TARİHİ PERFORMANSI! ✨
Kevin Durant (49 sayı, 17 ribaund, 10 asist) dün gece ortaya koyduğu basketbol resitalinin ardından, NBAPlayoffs tarihinde bir maçta 45+ sayı, 15+ ribaund ve 10+ asist yapan ilk oyuncu oldu.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİŞTE DURANT'İN TARİHİ PERFORMANSI! ✨
Kevin Durant (49 sayı, 17 ribaund, 10 asist) dün gece ortaya koyduğu basketbol resitalinin ardından, NBAPlayoffs tarihinde bir maçta 45+ sayı, 15+ ribaund ve 10+ asist yapan ilk oyuncu oldu.
Hayırlı Günler Ustad havalar mis harika
Havalar harika evet, terletmez böyle güzel.
Mistanbul'um benim. ![]()
Herkese günaydın gününüz güzel geçsin inşallah
Günaydın Arda inşallah.
Selamun Aleykum Hayırlı Günler
Aleyküm selam Başkan, hayırlı günler.
Spikerlerimiz harika ama ![]()
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güzel bir söz hayırlı geceler herkese
Söz güzel de resim ile bağlantı kuramadım. Bunu gören gece yatamaz yav. Hayırlı geceler olsun.
Turnuvanın en çok kazanan milli takım hocaları;
🇩🇪 Löw: 4.4 milyon €
🇫🇷 Deschamps: 4.2 milyon €
🇪🇦 Enrique: 3.4 milyon €
🇹🇷 Şenol Güneş: 3.2 milyon €
İtalya şu ana kadar oynadığı oyunla Turnuva'nın en iyi takımı görüntüsü veriyor. Donnaruma tatile çıksa yeridir kaleye şut çektirmiyorlar.
La Türkiye’de maçın adamı yine Uğurcan olmuş abi. 2 maçtır bu olmaz,bu ne demek? milli takım top oynamıyor demek.
Penaltı vuruşundan sonra yaptığı harekete bak, biraz tarafsız bak Mustafa. Tamam takım olarak kötüyüz ama o hataları bir kaleci yapmamalı. Büyük liglerde her hafta böyle hata yaparsan seneye başka takımda bulursun kendini. İtalya maçında da rakibe verdi topu 3.golü yedik.
Her maç kritik bir hata Futbol'da kalecilik pis konumdur. Bir anda kahraman olur, bir anda rezil olursun. Ben Uğurcan'ın iyiliği için derim.
Galler'in ilk golünde erken uyansa şu an Kahraman olacaktı belki de ben Uğurcan'ın Avrupa'ya gideceğini düşünerek yazıyorum. Yoksa Süper Lig'de her türlü iş yapar.
Adamlar bizden daha iyi Müslüman. Pogba maç sonunda Turnuvanın resmi sponsoru olan Heikinen bira firmasının şişesini ekran önünden kaldırıyor.
Merih gibi oyuncuya fatura kesmeye kalkarsan, faturayı sana keserler. Uğurcan sakın Avrupa'ya gitmesin. Kevgir'e döner.
Kolay rakip denk gelmiş he mustafa28
Eline emeğine sağlık Eren bilgiler için tşk ederiz.