Akşam model konusu çoşar diyim haa
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ne güzel görüntüler bunlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAkşam model konusu çoşar diyim haa
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ne güzel görüntüler bunlar
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı sabahlar
2 yıldır hasta olmayan tek benim sanırım
MaşaALLAH
Rica ederim Siyasi görüş yazmayın yazanlar kendileri silsin dikkat etmedim benide uğraştırmayın.
Aralık son günler kar İtalya'da 😂
Biz boşa yazı yazmayız dimi
Sinan abi senin şu modellerde görünme olasılığını erkene çeksek 12-13 Aralık nasıl olur? 14 çok geç bea 🤣
İnşaALLAH Hayırlısı ile Sabır ile beklemek lazım
Hayırlı sabahlar
Ben bildime gidenler :
aşırı yağışlar nedeniyle diye sel heyelan Haber başlıkları duyabilirsin
Daha fazla ayrıntı yok benden ilk bahar yağışları çok olabilir
Kadir Emre Temur hocamız dün gece bi video yayınlamış kar ne zaman yağıcak adlı bir video ama o kadar olumsuz konuştu ki orda bi bölümünde şöyle söyledi asla geçen seneki kış gibi soğuk ve yağış beklemeyin bu sene geçen senin yanından bile geçemez bu sene çok kurak geçicek dedi Sinan abi Eren kardeşim siz ne diyorsunuz bu duruma
Burada yorum yazmayan kişi ve kurumların ne dedikleri bizi bağlamaz
İlgilendirmez
Kişi kurum adı yazmayın sormayın polemik çıkmasın boş yere
Selamın aleyküm hayırlı sabahlar haftanız bereketli olsun
Aleykümselam hayırlı sabahlar
Birde şu var internet üzerinden satış işleri ile uğraşıyorum o yüzden çok yazmasamda buradayım
Geloooooo
Neredeyse 2 haftadır geçmeyen boğaz ağrısı ve öksürük var bende de aile hekimine gittim gargara yazdırdım kullandım 1 hafta yok yine geçmiyor geçiyor gibi oluyor yine başlıyor tam virüs mevsimi bu havalarda çabası
Geçmiş olsun kardeşim
Hayırlı günler
İnşaALLAH