- Resmi Gönderi
Eren keşke haklı cıksanızda bende yanılsam gercekler cöl hayaller Sibirya
Yaşayıp göreceğiz Odesay bey şunun şurasında 10 gün kaldı modellere yansımasına :))
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEren keşke haklı cıksanızda bende yanılsam gercekler cöl hayaller Sibirya
Yaşayıp göreceğiz Odesay bey şunun şurasında 10 gün kaldı modellere yansımasına :))
ecmwf mjo verisinde ise ay sonu 6-7 faz yani "iskandinav" yb si aktif olacak buda bize sistem ihtimallerinden bahsettirebilir.
Strotosfer ısınması bekliyorsak Mjo fazı 4 5 6 ve 7 cok güçlü girmesi gerekir ...
Eren umarım haklı cıkarsın Gelmeme ihtimali %99.9 Gelme ihtimali %0.1 😜🤣
Eren umarım haklı cıkarsın Gelmeme ihtimali %99.9 Gelme ihtimali %0.1 😜🤣
kullandıgınız verileri görsel olarak paylaşıp yorumlarsanız bizide aydınlatmış olursunuz :=)
Sana göre 24 Ocak sistemide fostu
Şubat ayinda kişi bitirmistin gelmişsin surda hiçbir veri olmadan tahminler tutmayacak diyorsun
Bu sene uyku saatimi ileri aldım hazırlık yapıyorum.
Sana göre 24 Ocak sistemide fostu
Şubat ayinda kişi bitirmistin gelmişsin surda hiçbir veri olmadan tahminler tutmayacak diyorsun
15 cm kar alsa bile 2 saate durur diyecek insanlar felaket tellalı takmamak lazım ![]()
Bu sene uyku saatimi ileri aldım hazırlık yapıyorum.
Sinan Günaydın, Biz sistem almak istiyorsak Mjo fazının Ocak ayında 5 faz'dan 7 faza güçlü girmesini isteyeceğiz nötre yakın hafif negatif endeks + 10 hp de bölünme yerine Yer değiştirme olasılığı oluşursa bunu lehinize çevirebiliriz onun dışındaki durumlar aleyhimize gelişiyor Her mjo 5 ve 7 bize sistem inderecek durumuda yok aya göre Nao ve Ao göre faz ceşitleri var İskandinavya+Azor blokajı görürsek dediğin olabilir onun dışında şu anki görünen uzun vade de malesef Normallerin hep üstündeyiz umarım sen haklı cıkarsın ben cok özledim Kar yağmur ve Soğuk fırtına Dağlarda bile kar yok acı gercekler ...
Sinan Günaydın, Biz sistem almak istiyorsak Mjo fazının Ocak ayında 5 faz'dan 7 faza güçlü girmesini isteyeceğiz nötre yakın hafif negatif endeks + 10 hp de bölünme yerine Yer değiştirme olasılığı oluşursa bunu lehinize çevirebiliriz onun dışındaki durumlar aleyhimize gelişiyor Her mjo 5 ve 7 bize sistem inderecek durumuda yok aya göre Nao ve Ao göre faz ceşitleri var İskandinavya+Azor blokajı görürsek dediğin olabilir onun dışında şu anki görünen uzun vade de malesef Normallerin hep üstündeyiz umarım sen haklı cıkarsın ben cok özledim Kar yağmur ve Soğuk fırtına Dağlarda bile kar yok acı gercekler ...
Hayırlı günler Bu konuları da okur musun
İyi öğlenler, uzun zamandır yoktum. Tekrardan yanınızdayım, hem havanın durgun olması hem uzun süre çalışmam sebebiyle yorgun olmam. Hemde biraz üşengeçlik yaşadığım için foruma uğrayamıyordum.
Bu kış için en pozitif düşüncem Sinan abinin bahsettiği tarihler, umudum azalmaya başladı birazzcık
3 aydır kuraklığın ensesindeyiz, aralık 11 olmuş bir gün sabahtan akşama yağış alamadık…
Fena fön yiyoruz 22 dereceyiz anlık
Selamun Aleyküm herkese mutlu pazarlar.
Dün akşamki yemeğim
Bu akşamki yemeğim.