DarKnight tarafından yazılan gönderiler

Bu arada 15 i sonrası uzun süreli durağan havalar ve yüksek basınç etkisiyle Ocak sonuna kadar devam edecek gibi duruyor. Bu kış için yaşacağımız en etkili sistem olabilir,diye düşünüyorum.

Hangi verilere bakarak bunun en etkili sistem olabileceğini düşünüyorsunuz böyle bir tahmin mi var hocam, tahmin yapacaksanız verileride atmanız gerekiyor

Ağlıcam artık ya vadeye 3 gün kalmış bozdukça bozuyor modeller nerden nereye geldi ne kadar üzücü

Ben bozan bir şey göremedim pek aksine daha çok heyecanlandım. Daha 3-4 gün önce düzgün yağış bile yoktu şimdi böyle gelirse İstanbul en kötü 10-15 cm kar alır.

ya bırakalım da herşeyi Suudi Arabistana lapa lapa kar yağmış bu sene herşeye gebe olabilecek potansiyele doğru gidiyor barajlar inanılmaz seviyede az daha yağış alamazsak yazın çeşme ararız vallahi duru vahim moral bozmaya gerek yok herşey Allahtan bakalım nasıl olacak

Geçen senede aynı bu Arabistan mevzusu olmuştu. Arabistan'dada yüksek dağlar olduğu için herhangi bir yağış anında kar yağma olasılığı var, yani bu o kadar imkansız bir şey değil. Aynı şey geçen senede olmuştu.

Pozisyonu tekrar tekrar gösterdiler ayaga müdahale yok ittirme bile yok hakem direk penaltı verdi, saçma! ben kötü maç demedim ama yaşım odaklı daha güzel senelerde daha güzel dünya kupası maçları izledim 2010 en iyisiydi bence

Di Maria'nın sol ayağı arkadayken Dembele nin mudahalesi var . Daha dikkatli ve yavas sekilde izleyin.

çok saçma bir maçtı ilk pozisyon penaltı değildi müdahale bile yoktu vara gidilmedi böyle önemli bir maçta.

mbappe maçın kaderini çok güzel değiştirdi fransanın hakkıydı

bu dunya kupası izlediğim en saçma dünya kupası idi sanırım

Fransa'nın hakkı nereden oluyor anlamadım, oyunu Arjantin oynadı. Fransa ilk şutunu 72 de filan attı. Ayrıca ilk pozisyonda hem itme hem de ayağa müdahale var. Hakemin maça etkisi Coman'ın pozisyonunda avantaja bırakmaması harici neredeyse 0 idi. Ayrıca bu final en iyi final maçı idi açık ara.

Bill Gates:

Bir pandemi daha yaşayacağız

Evet tiyatro başlasın

Dünya'ya eğer önümüzdeki yıllarda böyle davranmaya devam edersek yeni pandemilerin gelebileceğini öngörmek için çok zeki olmaya gerek yok. Buzullar eridikçe, amazon ormanları kesildikçe yeni virüsler ortaya çıkıcak. Bill Gates'in dediği doğru. Yani tiyatro derken umarım şuanki pandemiye de bunu demiyorsundur.

Bu soğuk havayı sevmemin en önemli nedenlerinden birisi mutluluk hormonunu salgılamakta yardımcı olabilmesi. Örneğin az önce evi havalandırayım dedim buz gibi havayı içime çekince bir mutlu oldum.

Bir şeye sıkıldığımda genellikle camları açıp Youtube'den doğa sesleri açıyorum ve gözlerimi kapatıp uzanıyorum . Baya rahatlatıcı oluyor .