Abi eline sağlık Whisper abiii
Başkan hiç umudun yok galiba sistem allamayacaz artık önümüzdeki hariç Mart ayı için yurt geneli icin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbi eline sağlık Whisper abiii
Başkan hiç umudun yok galiba sistem allamayacaz artık önümüzdeki hariç Mart ayı için yurt geneli icin
1-2 gün önce 14 şubata kar veren modeller afrika veriyor şu anda
192 saatten sonrasına artık inanmıyorum bakalım 20-25 şubat arasına neler gösterecekler.
İşimiz 25 kaldıysa gelmesin o zmn
Ben kıyı kesimler adına konuşuyorum daha çok bu arada. İç kesimlerin topografyasına vs. hakim olmadığımdan ötürü , yanlış bilgi vermemek adına analizlerimin %99'u İstanbul ve çevresi adınadır..
Tamam hocam ama size zahmet tahminlerinizde yazarsanız sevinirim
Ocak başında ve ortasında sistem aldık. Ay sonu ne yazık ki kuzey avrupaya gitti. Şubat ortasına dikkat çektik şimdi. Ocak sonu için üzgünüm ama belirttiğimiz tüm tarihlerde sistem aldık zaten yanıltıcı bir durum yok ortada.
Hocam çok sinirliyim yani iç bolgeler ollarak doğru düzgün kar allamadik rakim 1300 siz şimdi neredeyse 20 gün daha bir şey yok diyorsun aklımı yetirecem
Ne kış bitmesi ya ne saçma yorum
Ne saçmalıkği olacak sizi burda tutmak için hep tarih öteliyorlar buraya girmeniz icin
Güncel verilere göre , bu ay sonu gerçekleşecek olan stratosferik ısınma sonucu , bölünen kutup girdabının bir parçası Türkiye veya ülkemizin avantajlı olabileceği bir konuma yerleşme olasılığı biraz da olsa artmış bulunmakta (Şubat 2.haftası gibi). Mevcut başlangıç koşulları ile runlanan bazı modellerde dahi (Ecmwf gibi..) o tarihlerde bir hareketlilik söz konusu zaten. Detayları vade yakınlaştıkça konuşuruz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ocak başı Ocak ortası ocak sonu Şubat başı şubat ortası gelmesin kış bitti
Ne demek istediğinizi anlamadım cümleyi kurarken biraz daha iyi anlatmaya çalışın lütfen. Kışın bitmesine daha çok var
Yani sistem gelmesi çok zor artık 29 ocakta ellimizde Şubat kaldı ondada pek bir şey beklenemez MGM haftalık tahminide 3 haftayida mevsim normallerinin üstünde gosteriyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Valla iç bölgelerde oturmama rağmen ben kışı kapatın berbat bir döneme girdik senin tahmininde tutmadı soğuk beklerken Afrika yiyecez
Zaten geçen gün gfs stop edince ortaya başka sinoptiklerin çıkacağa belli olmuştu
Sizinde ümidiniz kalmadı değil mi hocam
Herkese hayırlı akşamlar Athena eline sağlık ben model takibini artık bırakıyorum herkese hayırlı akşamlar dilerim
Allah'a emanet olun
Sen 5 DKK dayanamazsın bunu sende iyi biliyorsun
Hocam bu tarihlerde sistem olur mu sizce yoksa modeller hayal mi satıyor yurt geneli için saygılar
20-25 ocak
Ha bide şunu söylemek istiyorum tahmininizi yaptığınız zaman hangi hocalarımız olursa olsun tahmininizi söyleyin İstanbul için mi geçerli tüm ülke için mi İstanbul'a sistem beklemiyorsanız bu sadece İstanbul için deyi verin size zahmet
20-25 ocak
Senin hesabına göre ocagıda kapatalım
Rakım sistemi değil yerel bir sistem olacak istanbul için.
Beylikdüzü hava da kar görürken istanbul doğusu örtü görecek
Hocam siz 1 2 gün sonra modellerde sistemi göreceksiniz dediniz az çok dediğiniz günlerde sistem vardı siz dediğiniz günün sabahından sonra bütün modeller sistemi Avrupa'ya attı ve her güncelleme de veriyorlar sanırım sistem yok
Modelde gözüken reis Avrupa alırsa sistemi biz Afrika atak alırız üstümüzden kalkması en az 4 5 gün surer
Modelde 2 tane sistem var ama yılbaşındakini mi söylüyorsun