Bence en fazla yeşil gelir
O zaman bayağı iyi. Bu dönemde bundan ötesi zaten imkansız.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBence en fazla yeşil gelir
O zaman bayağı iyi. Bu dönemde bundan ötesi zaten imkansız.
Ay ortası riskli
Blackane vermiş
Dikkatinizi çekerim ay ortasındaki serinlemeden sonra 850 hpa yükselişe geçmiyor 850 hpa stabil kalıyor. Bu da demek oluyor ki genel olarak yaz bitti hatta şuanki görüntüde inişe geçmiş..
Diyagramları inceledim biraz, GFS sabah güncellemesinde olabildiğince en sıcak senaryoyu sunmuş. Hala bir karışıklık var Aralık 7-8'inden sonrası için bir şeyler koparabiliriz, ancak kıyılarımız için hala erken
Burada da bulunsun,orada kaynar gider Melih
Benim bu kış sezonun dan anladığım akıl da kalıcı bir kış olacağa benziyor kar örtüsü bakımın dan muazzam seviyedeyiz kendi termik yükseğimizi şuan bile Doğu bile üretiyor kar örtümüz iyi şartlar ve atmosfer bu sene Türkiyeye çalışacak gibi duruyor benim modeller den anladığım en şanslı bölgeler İç Anadolu , Karadeniz ve Doğu Anadolu Marmara adına belki iç kesimleri iyi kar alır ama mesela İstanbul da sadece 1 tane sağlam sistem bekliyorum ama mesela Ankara bu kışın iyi kar alan yerlerin den birisi olabilir özellikle 1000 rakım üstü yerleri ben bu durumu 2011 de de görmüştüm o zaman da böyle olmuştu tarih tekerrür ediyor gibi .